Vacancy

Applicatie Ontwikkelaar

ANTWERPEN 40 hour

Are you interested?

Apply directly

The company

Onze klant Procos is actief in Nederland, België, Frankrijk, Portugal en Luxemburg en houdt zich bezig met de verbetering van de werkbeleving in de breedste zin van het woord. De werkomgeving heeft een sterke invloed op de productiviteit van een bedrijf. Hoe mensen zich voelen, elkaar ontmoeten en samen werken is menselijk gedrag, gefaciliteerd door de werkruimte. Zij helpt met werkplek-, facility & asset management, om af te stemmen op de huisstijl en bedrijfsdoelstellingen. Daarin maken zij de verbinding tussen architectuur, IT en de werknemer.

In haar team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, business & application consultants en software developers. Intensief teamwork in een open en dynamische sfeer waar nieuwe, frisse ideeën en initiatieven opgestart kunnen worden. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die bij KPN, Nestlé, Argenta, Ernst&Young, Cegeka, SPIE, Belastingdienst, HagaZiekenhuis, Heimstaden, VolkerWessels, etc. met plezier inschakelen.

Ambitie is er bij Procos volop; zij willen een nog sterkere, grotere, slimmere en internationalere speler worden dan dat zij al zijn, wat uiteraard de nodige voordelen en doorgroeimogelijkheden met zich mee brengt.

The job

Als Applicatie Ontwikkelaar bent u verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software die functioneert met de applicaties waar Procos mee werkt.
Door uw werkervaring in Java en met Proces Management te gebruiken maakt u samen met uw team onderdeel uit het van het besluitvormingsproces met betrekking tot technologieën/methodologie en het gewenste eindresultaat voor de klant.

The profile

Werkervaring in Project en Process Management
Gedegen kennis van Java en Javascript moet jij hebben (ARCHIBUS is een heel sterk pré)
Affiniteit met facilitaire dienstverlening
HBO/MBA in IT/ICT of in een relevant vakgebied

The offer

25 + 7 ADV vacation days
Onboarding on the pension plan the company runs with
Flexible work from home options
Company car is an option
Market level salary

Cristian Dascalu
Recruitment Consultant
0628309859 Send an e-mail
Want a new job quickly?
upload your resume and we'll find you a new job in IT

More vacancies

Solution Architect ERP

Amsterdam HBO

As a Solution Architect, you will manage processes like gathering requirements, leading...

.NET developer

Arnhem 40 hour

At Kolibri you will build the most user-friendly and efficient CRM, CMS and ERP systems...