NLEN
Vacatures
Vertrouwelijk
inAmersfoort
Vertrouwelijk
inZeeland
Vertrouwelijk
inVeenendaal
Vertrouwelijk
inUtrecht

Over ons

Over ons

Sinds 2002 zijn wij succesvol in het invullen van high end functies binnen de IT. Wij zijn een niche kantoor en kunnen daardoor persoonlijke aandacht geven. Door onze ervaring begrijpen wij zowel onze kandidaten als onze opdrachtgevers en hebben wij veel kennis van de IT markt.

Wij waarderen een uitdagende samenwerking met onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij willen het verschil maken, werken snel, professioneel en denken in oplossingen. Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen ontstaat een basis voor een duurzame relatie en gedeeld succes.

Laat ons de perfecte werkgever voor u vinden.

Schrijf u in!

Werkgevers

Team

Het team van Personnel Search bestaat uit ervaren consultants die weten waar ze over praten. Zij zijn resultaat gedreven, ambitieus en houden van een uitdaging. In de huidige markt, waarbij er een steeds groter tekort aan IT personeel bestaat, is dát wat het verschil maakt.

Management

Marc Vermeulen is met zijn 24 jaar ervaring binnen IT recruitment de drijvende kracht achter Personnel Search. Hij startte zijn carrière bij Tempo Team in Amsterdam, werkte voor Alexander Mann Solutions in Groot-Brittannië en voor de Manpower Group (Elan IT) in Nederland, waarbij de IT branche altijd zijn specialisatie was.

Vandaag de dag leidt hij met veel passie de mensen binnen zijn team op en stuurt hen aan. Daarnaast richt hij zich binnen Personnel Search op de moeilijkst in te vullen functies en is hij voor veel opdrachtgevers sparringpartner wanneer het gaat om het recruitmentbeleid, het realiseren van groei en verandermanagement. Tevens is herstructurering van recruitmentafdelingen één van zijn specialiteiten. Veelal kunnen wij onze opdrachtgevers een forse costsaving en een stabiele recruitment afdeling aanbieden.

Werken bij Personnel Search

Personnel Search IT Recruitment groeit hard en daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Personnel Search is een organisatie met jonge dynamische mensen, waar gevoel voor humor en out-of-the-box denken belangrijke factoren zijn. De werkomgeving is excellent te noemen en moderne middelen worden niet geschuwd in de jacht naar succes. Regelmatig worden er leuke 'after work' activiteiten georganiseerd, hetgeen key is in onze optiek om succesvol te kunnen zijn. Desalniettemin heerst er binnen Personnel Search een professionele en commerciële werksfeer.

Meer informatie nodig? bel ons gerust 0765205511

Schrijf je direct in!

kandidaten

Bekijk nu al onze vacatures!
vacatures