Vacature

Afstudeerstage Marketing / Communicatie

Personnel Search IT Recruitment is het best beoordeelde IT recruitment bureau van Nederland. Vanaf de oprichting in 2002 werven wij ervaren IT-professionals met +4 jaar ervaring voor een diverse groep opdrachtgevers. We zijn met een klein maar hecht internationaal team van recruiters, sales en marketing professionals.

Eén van onze ambities is om in 2023 meer kandidaten te plaatsen voor detavast, onze dienstverlening waarbij de kandidaat eerst één jaar bij de opdrachtgever wordt gedetacheerd en daarna overgenomen kan worden in vaste dienst. Jouw onderzoek en adviesplan zullen hier aan bijdragen!

Breda HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Personnel Search IT Recruitment is het best beoordeelde IT recruitment bureau van Nederland. Vanaf de oprichting in 2002 werven wij ervaren IT-professionals met +4 jaar ervaring voor een diverse groep opdrachtgevers. We zijn met een klein maar hecht internationaal team van recruiters, sales en marketing professionals.

De functie

Voor je afstudeeronderzoek vinden wij het fijn als je focust op (één van) de volgende onderwerpen:

- Het vergroten van naamsbekendheid van het bedrijf en/of onze detavast dienstverlening;
- Meer inzicht verkrijgen in de behoeften van de doelgroep & hoe wij daar op in kunnen spelen;
- Het bereiken & beïnvloeden van de DMU bij potentiële klanten;
- Marktonderzoek omtrent onze detavast dienstverlening;
- Concurrentieonderzoek.

Natuurlijk bespreken we dit in overleg met jou en je opleiding, zodat de afstudeeropdracht en onderzoeksrichting aansluiten bij zowel onze behoeften als de vereisten vanuit jouw opleiding. Jij krijgt tijdens jouw stage alle tijd en ruimte om aan je afstudeeropdracht te werken. Voor optimale begeleiding is het fijn als je het gros van de week op kantoor aanwezig bent (3-4 dagen). 

Wij vinden jouw stage een succes als jij aan het eind van jouw stageperiode een duidelijk advies én helder implementatieplan oplevert, onderbouwd met jouw gedegen uitgevoerde onderzoek, zodat de Marketing Manager dit kan gebruiken om de doelgroep van Personnel Search nóg beter te bereiken en overtuigen. 

Het profiel

- Je zit in het laatste jaar van je opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of Commerciële Economie;
- Jij kan goed zelfstandig werken;
- Je hebt een proactieve houding en geeft het op tijd aan als je iets van een ander nodig hebt;
- Goede Engelse taalvaardigheid voor zowel spreken als schrijven;
- Een frisse kijk op marketing, communicatie & sales;
- Interesse in IT en/of recruitment;


Het aanbod

Wij vinden het belangrijk dat jij alle tijd en ruimte krijgt om gedurende de stageperiode van 20 weken aan jouw afstudeeronderzoek te werken. Je wordt daarin begeleidt door onze (HBO opgeleide) Marketing Manager met allround ervaring. We bieden je een stagevergoeding van €350,- per maand. Meewerken hoeft niet, maar is mogelijk in overleg.

Handig om te weten: het kantoor van Personnel Search IT Recruitment bevindt zich op 5 minuten lopen van station Breda-Prinsenbeek.

Vragen?
Als je nog vragen hebt over de stage of onze organisatie kun je bellen naar 076-5205511 en vragen naar onze Marketing Manager Sophie Frijters, zij staat je graag te woord. 

Interesse?
Stuur dan jouw motivatie & CV direct naar Sophie Frijters op sophie@personnelsearch.nl. Zij neemt binnen 2 werkdagen contact met je op over jouw sollicitatie.

Sophie Frijters
Marketing Manager
0643569456 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Testcoördinator

Middelburg HBO 40 uur

De Testcoördinator werkt op de afdeling IT met ruim 20 collega’s. Deze afdeling heeft a...

Applicatie Ontwikkelaar

ANTWERPEN 40 uur

Als Applicatie Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden...