Vacature

Application Consultant

Als Applicatie Consultant bij Procos ben je betrokken bij project- en procesmanagement in brede zin: van nadenken over hoe applicaties verbeterd kunnen worden en hoe alle systemen met elkaar gelinkt kunnen worden tot aan het bespreken welke software relevant is voor de eindklant.

ANTWERPEN 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Onze klant Procos is actief in Nederland, België, Frankrijk, Portugal en Luxemburg en houdt zich bezig met de verbetering van de werkbeleving in de breedste zin van het woord. Zij helpt met werkplek-, facility & asset management, om af te stemmen op de huisstijl en bedrijfsdoelstellingen. Daarin maken zij de verbinding tussen architectuur, IT en de werknemer.

In haar team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, business & application consultants en software developers. Intensief teamwork in een open en dynamische sfeer waar nieuwe, frisse ideeën en initiatieven opgestart kunnen worden. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die bij KPN, Nestlé, Argenta, Ernst&Young, Cegeka, SPIE, Belastingdienst, HagaZiekenhuis, Heimstaden, VolkerWessels, etc. met plezier inschakelen.

Ambitie is er bij Procos volop; zij willen een nog sterkere, grotere, slimmere en internationalere speler worden dan dat zij al zijn, wat uiteraard de nodige voordelen en doorgroeimogelijkheden met zich mee brengt.

De functie

Als Applicatie Consultant ben jij betrokken met project- en procesmanagement in brede zin. Nadenken over hoe applicaties verbeterd kunnen worden, hoe alle systemen met elkaar gelinkt kunnen worden en bespreken welke software relevant is voor de eindklant. Daarnaast heb jij kennis van methodologieën (Scrum, UML, Prince2, ITIL, etc.) en van programmeertalen op basis niveau zoals Java en JavaScript. Verder ben je klantgericht en analytisch, waarbij je verschillende mogelijkheden onderzoekt om de eindklant zo goed mogelijk te ondersteunen.

Het profiel

HBO/WO diploma in IT/ICT of in een relevant vakgebied
Werkervaring in Project- en Procesmanagement
Affiniteit met facilitaire dienstverlening
Basiskennis van Java en Javascript
Kennis van ARCHIBUS is een heel sterk pré

Het aanbod

Marktconform salaris
25 + 7 ADV vakantiedagen
Onboarding op het bedrijfspensioenplan
Flexibel hybride werk (thuiswerken is een optie)
Bedrijfsauto is een optie

Cristian Dascalu
Recruitment Consultant
0628309859 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior PHP Developer

Meer HBO 40 uur

Op dit moment bestaat het team uit 1 freelance developer en een mid-level Developer. Te...

Applicatie Ontwikkelaar

ANTWERPEN 40 uur

Als Applicatie Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden...