Vacature

Applicatie Consultant & Developer

Als Applicatie Consultant & Developer bij Procos ben jij betrokken met project- en procesmanagement in brede zin.

Nederland Universitair 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Procos is actief in Nederland, België, Frankrijk, Portugal en Luxemburg en houdt zich bezig met de verbetering van de werkbeleving in de breedste zin van het woord. De werkomgeving heeft een sterke invloed op de productiviteit van een bedrijf. Hoe mensen zich voelen, elkaar ontmoeten en samen werken is menselijk gedrag, gefaciliteerd door de werkruimte. Onze opdrachtgever helpt met werkplek-, facility & asset management, om af te stemmen op de huisstijl en bedrijfsdoelstellingen. Daarin maken zij de verbinding tussen architectuur, IT en de werknemer.

In hun team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, business & application consultants en software developers. Intensief teamwork in een open en dynamische sfeer waar nieuwe, frisse ideeën en initiatieven opgestart kunnen worden. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die bij KPN, Nestlé, Argenta, Ernst&Young, Cegeka, SPIE, Belastingdienst, HagaZiekenhuis, Heimstaden, VolkerWessels, etc. met plezier inschakelen.
Procos is ambitieus; zij willen een nog sterkere, grotere, slimmere en internationalere speler worden dan dat zij al zijn, wat uiteraard de nodige voordelen en doorgroeimogelijkheden met zich mee brengt.

De functie

Als Applicatie Consultant & Developer ben jij betrokken met project- en procesmanagement in brede zin. Nadenken over hoe applicaties verbeterd kunnen worden, hoe alle systemen met elkaar gelinkt kunnen worden en bespreken welke software relevant is voor de eindklant. Daarnaast heb jij kennis van methodologieën (Scrum, UML, Prince2, ITIL, etc.) en van programmeertalen op basis niveau zoals Java en JavaScript. Verder ben jij klantgericht en analytisch, waarbij jij verschillende mogelijkheden onderzoekt om de eindklant zo goed als mogelijk te ondersteunen.

Het profiel

Een Masters Degree in een relevant vakgebied (idealiter IT);

Werkervaring m.b.t. projectmanagement / procesmanagement;

Affiniteit met facility management;

Basiskennis Java & JavaScript;

Kennis van ARCHIBUS is een sterke pré;

Klantgericht en communicatief vaardig.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior System Engineer

Eindhoven HBO Universitair

Als Senior System Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, maken en uitvoer...

Coördinator Service & Support

BREDA MBO HBO

Jouw focus ligt allereerst op het meewerken op de Servicedesk (dat is ca. 75% van de ti...