Vacature

Applicatie Ontwikkelaar JavaScript

Onze klant Procos is op zoek naar een Applicatie Ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software die functioneert met de applicaties waar Procos mee werkt.

ANTWERPEN 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Onze klant Procos is actief in Nederland, België, Frankrijk, Portugal en Luxemburg en houdt zich bezig met de verbetering van de werkbeleving in de breedste zin van het woord. Procos helpt met werkplek-, facility & asset management, om af te stemmen op de huisstijl en bedrijfsdoelstellingen. Daarin maken zij de verbinding tussen architectuur, IT en de werknemer.

In haar team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, business & application consultants en software developers. Intensief teamwork in een open en dynamische sfeer waar nieuwe, frisse ideeën en initiatieven opgestart kunnen worden. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die bij KPN, Nestlé, Argenta, Ernst&Young, Cegeka, SPIE, Belastingdienst, HagaZiekenhuis, Heimstaden, VolkerWessels, etc. met plezier inschakelen.

Ambitie is er bij Procos volop; zij willen een nog sterkere, grotere, slimmere en internationalere speler worden dan dat zij al zijn, wat uiteraard de nodige voordelen en doorgroeimogelijkheden met zich mee brengt.

De functie

Als Applicatie Ontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van de software die functioneert met de applicaties waar Procos mee werkt. Met jouw werkervaring in Java en Process Management maak je samen met het team onderdeel uit het van het besluitvormingsproces met betrekking tot technologieën/methodologie en het gewenste eindresultaat voor de klant.

Het profiel

Werkervaring in Project- en Process Management
Gedegen kennis van Java en Javascript
Kennis van ARCHIBUS is een heel sterke pré
Affiniteit met facilitaire dienstverlening
HBO/MBA in IT/ICT of in een relevant vakgebied

Het aanbod

Marktconform salaris
25 + 7 ADV vakantiedagen
Onboarding op het bedrijfspensioenplan
Flexibel hybride werk (thuiswerken is een optie)
Bedrijfsauto is een optie

Cristian Dascalu
Recruitment Consultant
0628309859 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Business Analist/ Informatie Analist

Schiedam HBO

Kun jij verbindingen leggen tussen gebruikers en IT en de vertaalslag maken van busines...

Security Officer

Budel HBO

Als Security Officer bij Prowise bepaal je het security beleid en speel je een belangri...