Vacature

Applicatie Support medewerker ZOHO Desk

In jouw rol als Applicatie Support Medewerker lever jij een waardevolle bijdrage aan het begeleiden van klanten in het gebruik van de oplossingen van NewCompliance en hen zelfsturend te maken. Jouw adviezen en tips voor verbeteringen worden in deze rol zeer gewaardeerd!

's-Gravenhage

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

NewCompliance wereldwijd één van de koplopers op het gebied van interoperabele IT-platformen. Haar doel is om zorgprofessionals in staat te stellen patiëntenzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, de kwaliteit van de zorg te verbeteren, en tegelijkertijd kosten en procesverspilling te verminderen. Het bedrijf bestaat uit een team van ervaren professionals die uit de eerste hand ervaring hebben met het bouwen en opschalen van digitale gezondheidsoplossingen binnen de IT gezondheidszorg. 

In de afgelopen 15 jaar is NewCompliance uitgegroeid tot een succesvol merk en wereldleider in de bruikbare medische informatie-industrie, actief in meer dan 35 zorgstelsels in Europa en de Verenigde Staten. NewCompliance ondersteunt gerenommeerde partners zoals o.a. Stryker, Philips en Medtronic met haar technologische oplossingen.

De functie

Als Applicatie Support medewerker zal je nauw samenwerken met de Solution Architect en ben je betrokken bij het gehele klantproces. Je bent het eerste aanspreekpunt (1e lijn) maar hoeft geen 24-uursdiensten te draaien. Je hebt dus ‘gewoon’ een 9-tot-5-baan.

Je loopt samen met Nederlandse klanten het gehele testproces door en begeleidt ze waar nodig. Uiteindelijk is het doel om klanten zelfsturend te maken zodat ze op gebied van support NewCompliance niet meer nodig hebben. Jouw advies en tips over werkzaamheden die intern verbeterd kunnen worden waardeert NewCompliance zeer.

Jouw taken & verantwoordelijkheden zijn:
Eerstelijns support verrichten;
Een duidelijk overzicht creëren van start tot het einde van het testproces en hier proactief aan deelnemen;
Het functionele aspect van tickets vertalen richting de developement afdeling zodat zij een technische oplossing kunnen maken;
Het deployen en configuren van het softwareplatform en, indien nodig, updates en onderhoud plegen.

Wanneer de klant een hardware probleem heeft wat op afstand niet te verhelpen is, leg je een bezoek ter plaatse af om het probleem op te lossen. Voor klantbezoeken is vervoer aanwezig.

Het profiel

Vanwege je veelvuldige contact met klanten is het belangrijk dat je goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft. Als Applicatie Support medewerker heb jij goed inzicht en weet je problemen te vertalen naar heldere oplossingen en hier intern draagvlak voor te creëren.
Daarnaast beschik je over het volgende:

Basiskennis op het gebied van software & hardware;
Rijbewijs B;
Kennis & ervaring met ticketsystemen, kennis van ZOHO Desk is een pre;
Basis kennis van SQL is een pre;
Affiniteit met programmeertalen is een pre.

Het aanbod

Marktconform salaris o.b.v. kennis & ervaring;
32 of 36 uur werken is mogelijk in overleg;
25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
Hybride werken (3 dagen kantoor, 2 dagen thuis);
Laptop van de zaak;
eSIM (of mobiele telefoon indien gewenst);
Thuiswerkvergoeding;
Pensioenregeling;
Verzorgde (gratis) lunch op kantoor.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Lead Developer JavaScript

Best HBO

Als Back-End Developer kom je bij PIDZ terecht op de development afdeling. Daar werk je...

Software Development Engineer PLC

RAAMSDONKSVEER HBO

Als Software Development Engineer werk je binnen de afdeling Software Engineering. ...