Vacature

Back-end Developer .NET

Wil jij gefocust bouwen in een niche markt die écht een verschil maakt? Wil je dicht op de eindgebruiker werken aan een eindproduct waarbij jouw keuzes, ervaring en inbreng een directe impact hebben op de tevredenheid en plezier van werken van de eindgebruiker?
Bij onze klant bouwen ze met een enthousiast en gedreven team elke dag aan de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte CRM, CMS en ERP systemen voor makelaars. 

Arnhem HBO Universitair (WO) 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Door de nieuwste en gaafste technieken slim toe te passen ontsluit onze klant (enorme hoeveelheden) data aan kleine kantoren, organiseren zij de werkdag en het relatiebeheer van een makelaar, zorgen zij ervoor dat makelaars binnen no-time een heel huis publiceren en daarbij hun zoekers optimaal kunnen helpen door ze als eerste te voorzien van de nieuwst aangeboden objecten. Werken bij onze klant betekent innoveren, initiatief tonen en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Zo zorgen zij met behulp van CI/CD ervoor dat er korte release cycles zijn en klanten snel en eenvoudig kunnen voorzien van de nieuwste updates. De ambitie? De grootste én beste worden van Nederland! En één van de twee zijn zij al!

De functie

Als Backend Developer bouw je dagelijks aan het websiteplatform waarop miljoenen mensen hun droomhuis vinden via het ERP-pakket waarin duizenden makelaars hun werk in doen. Je doet dat samen met het ervaren en enthousiaste ontwikkelteam en met behulp van technieken als Elasticsearch om zoeken in onze zoekmachines (met miljoenen zoekers) megasnel te maken, Hangfire om ervoor te zorgen alles wat de klanten doen altijd lukt en haar eigen REST API waardoor tientallen derde partijen moeiteloos met het platform kunnen koppelen. Je hebt zin om in een hecht en efficiënt team een verschil te maken. Je neemt domeinkennis snel in je op en begrijpt op die manier de klantvraag en de oplossing die jij gaat bouwen. Dat doe je in samenwerking met back- en front end developers en -architect.

Je wil vooruit en bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en trends in de wereld van SaaS, DevOps, big data, cloud technologie en webperformance. Je hebt al een brede kennis van moderne software- en web-/cloud technologieën, maar je wilt jezelf blijven uitdagen en verbeteren. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en bent een echte teamspeler die niet alleen kennis vergaart maar ook graag deelt.

Het profiel

HBO/WO opleiding;

Werkervaring als developer met C#, ASP.NET en MSSQL;

Ervaring met werken in een agile/scrum omgeving;

Ervaring met RabbitMQ, RESTful API en/of Hangfire;

Kennis van Azure/AWS is een pré.

Het aanbod

Wat bieden zij jou?

Een informele werksfeer, waarin veel ruimte is voor jouw eigen ideeën. Creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid worden niet alleen gewaardeerd, zij willen niet anders. Jij hebt de vrijheid om samen met een zelfsturend team van 18 enthousiastelingen de koers te bepalen. Schakelen gaat daarom supersnel. De functie van Backend Developer is een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid. Tenslotte heb jij ook de ambitie om bij de grootste en de beste van Nederland te behoren.

En verder...

En aantrekkelijk salaris;

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een budget voor persoonlijke ontwikkeling;

28 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen;

Flexibele werktijden met de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;

Een persoonlijke vergoeding voor vitaliteit;

Een mooie werkplek in het centrum van Arnhem (2 minuten lopen naar CS).

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Data Analist

's-Gravenhage HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingrediënte...