Vacature

PHP Developer

Als PHP Developer bij Etrias zorg jij ervoor dat de meer dan 100 webshops optimaal presteren. Een uitdagende rol bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

Boxtel HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Etrias is een keten van meer dan 100 online speciaalzaken en één fysieke winkel. Zij zijn actief in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk maar het hoofdkantoor staat gewoon in het Noord-Brabantse Boxtel. Je zou ze kunnen kennen van hun bekendste webwinkels zoals Bedsupply, Kookexpert of De Schoenenfabriek. Het team bestaat uit ruim 120 jonge collega’s maar het IT-team is een clubje van 4 developers die het kloppend hart van de organisatie vormen. Het team is volledig zelfsturend, wat goed past binnen de agile werkwijze. Het is de bedoeling om het IT-team komende jaren verder te vergroten, wat voor jou als Developer dus ook nieuwe mogelijkheden en kansen biedt. 

De functie

Als PHP Developer bij Etrias zorg je ervoor dat onze webshops optimaal presteren. Het IT team werkt met een backend REST api op basis van Symfony 4. De frontend is gebaseerd op VueJS en de applicatie draait op een private Kubernetes cloud. 

Als PHP developer zal je je bezig houden met het bouwen van nieuwe functionaliteiten voor de applicatie. Zodra je voldoende kennis van de architectuur / infrastructuur hebt, is er de mogelijkheid om door te groeien naar team lead, als je daar je ambitie ligt.

Het profiel

Jij bent een software engineer met kennis van Symfony. Je vindt het het allerleukst om mooie dingen in PHP te bouwen, hebt ook interesse in het bredere plaatje en vindt de techniek van Kubernetes dus ook interessant. Je bent in ieder geval iemand die zich graag verder wil ontwikkelen tot full stack developer.

Je beschikt over:
Minimaal 3 jaar ervaring als webdeveloper;
Ervaring & affiniteit met PHP;
Kennis van Symfony;
Positieve mindset en pragmatische werkhouding.

Het aanbod

Voor jouw inspanningen biedt Etrias je het volgende:
Een mooi salaris;
Genoeg vakantiedagen om je geld weer uit te geven;
Goede werksfeer met leuke collega’s;
Iedere maand de beroemde Etrias Borrel!


Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Symfony (PHP) Developer

Rijswijk HBO 40 uur

Als Symfony Developer word je onderdeel van het Cloud team dat verantwoordelijk is voor...

Quality & Security Manager

Nuenen HBO Universitair 40 uur

Voor Mextal b.v. Viedome is Personnel Search IT exclusief op zoek naar een senior Quali...