Vacature

Front-end developer React

Arnhem HBO Universitair 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Front-end Developer zorg je ervoor dat klanten hun werk als makelaar super gebruiksvriendelijk, overal ter wereld en op ieder apparaat kunnen uitvoeren. De klanten werken de hele dag in haar CRM en daarom is het belangrijk dat het niet alleen ontzettend fijn in gebruik is, maar ook snel werkt en altijd precies doet wat je verwacht.

Alle software die zij verkopen aan haar klanten is in-house ontwikkeld en je werkt samen met de UX-designer, backend developers en natuurlijk jouw front-end collega’s om de producten elke dag een stukje mooier en beter te maken. Je krijgt daarin alle vrijheid om de meest vernieuwende front-end technieken te gebruiken en jouw team te inspireren.


Verantwoordelijkheden

- Ontwikkelen van performende en oogstrelende webapplicaties en React-native apps

- Ofwel, ervoor zorgen dat het platform superlekker werkt en er supergaaf uit ziet

- Ontwikkelen van schaalbare, geteste en onderhoudbare front-end


Wie ben jij?

Je hebt zin om in een hecht en efficiënt team een verschil te maken. Je neemt domeinkennis snel in je op en begrijpt op die manier de klantvraag en de oplossing die jij gaat bouwen. Dat doe je in samenwerking met back- en front end developers en -architect.

Je hebt een duidelijke visie op UX design en bent in staat die te vertalen naar de wensen van onze eindgebruikers; makelaars en hun back-office collega’s.

Daarnaast ben je een teamspeler; de klant is een relatief kleine organisatie met een groot marktaandeel en nog grotere ambitie. Dat stelt jou en je collega’s in staat om -door nauw samen te werken- snel te reageren op wensen uit de markt en écht gave dingen te bouwen.

Wij verwachten van jou

Ervaring met het ontwikkelen van omvangrijke front-end applicaties;

Je denkt graag oplossingsgericht;

Je hebt liefde voor design;

React en React Native;

Kennis van- en ervaring met HTML, CSS & Javascript;

Ervaring met Angular is een pré.

Wij bieden jou

Een informele werksfeer, waarin veel ruimte is voor jouw eigen ideeën. Creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid worden niet alleen gewaardeerd, zij willen niet anders. Jij hebt de vrijheid om samen met een zelfsturend team van 18 enthousiastelingen de koers te bepalen. Schakelen gaat daarom supersnel. De functie van Front-end Developer React is een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid.

En verder...

een aantrekkelijk salaris;

aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en een budget voor persoonlijke ontwikkeling;

tweemaal per week de mogelijkheid om – op onze kosten – te sporten met collega’s onder begeleiding van een personal trainer;

27 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen;

flexibele werktijden met de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;

een persoonlijke vergoeding voor vitaliteit;

een mooie werkplek in het centrum van Arnhem (2 minuten lopen naar CS).

Bedrijfsprofiel

Wil jij gefocust bouwen in een niche markt die écht een verschil maakt? Wil je dicht op de eindgebruiker werken aan een eindproduct waarbij jouw keuzes, ervaring en inbreng een directe impact hebben op de tevredenheid en plezier van werken van de eindgebruiker?


Bij onze klant bouwen ze met een enthousiast en gedreven team elke dag aan de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte CRM, CMS en ERP systemen voor makelaars. Alles bouwen zij in-house waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en meest innovatieve technologieën.

Zij zorgen ervoor dat grote technologieën beschikbaar zijn voor relatief kleine bedrijven en maken alle digitale gemakken mogelijk zodat makelaars altijd hun kantoor bij zich hebben.


Onze klant ontwikkelt websites en software voor de makelaardij; ERP/ CRM en CMS. Door de nieuwste en gaafste technieken slim toe te passen ontsluiten zij (enorme hoeveelheden) data aan kleine kantoren, organiseren zij de werkdag en het relatiebeheer van een makelaar, zorgen zij ervoor dat makelaars binnen no-time een heel huis publiceren en daarbij hun zoekers optimaal kunnen helpen door ze als eerste te voorzien van de nieuwst aangeboden objecten. Werken bij onze klant betekent innoveren, initiatief tonen en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Zo zorgen zij met behulp van CI/CD ervoor dat er korte release cycles zijn en klanten snel en eenvoudig kunnen voorzien van de nieuwste updates. De ambitie? De grootste én beste worden van Nederland! En één van de twee zijn zij al!

Dion Hagenaars
Partner
0642021480 Stuur een e-mail

Direct solliciteren?

Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Technical Application Engineer

Dordrecht HBO 40 uur

Als Technical Application Engineer Online werk je in het professionele IT team aan de o...

Firmware Engineer

Breda HBO 40 uur

Design and implement software of embedded devices and systems;Writing firmware for the ...