Vacature

ICT regisseur

In je functie als ICT-regisseur ben je (mede) verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties en infrastructuren van Haag Wonen.


's-Gravenhage HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

"Wij zijn Haag Wonen. Wij zorgen voor goede, betaalbare en duurzame woningen in onze mooie stad Den Haag. Wij geloven dat een fijn thuis de basis is voor een goed leven. En dat een mooie stad, een stad is voor iedereen. Daar voel je je thuis en tel je mee. Samen maken we onze stad steeds mooier. Die gedachte zorgt ervoor dat wij elke dag met trots naar ons werk gaan. En dat doen we al meer dan 100 jaar. Hoe mooi is dat?" Wij zijn puur Haags en trots op onze stad! Wist je dat in Den Haag 1 op de 10 mensen in een huis van ons woont? Voor hen zetten wij een stap extra. Diversiteit binnen onze teams zorgt voor leuker werk en beter presteren. En blije medewerkers zorgen voor blije klanten.

De functie

Voor Haag wonen is Personnel Search IT recruitment op zoek naar een ICT regisseur - Fulltime (36 uur per week). 

In je functie als ICT-regisseur ben je (mede) verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties en infrastructuren van Haag Wonen. Je voert de regie op te leveren en geleverde I&I-diensten en producten, binnen de kaders van het I&I-beleid en architectuur. 

Je werkt vanuit regisserend opdrachtgeverschap hiervoor samen met de externe leveranciers gericht op de continuïteit en kwaliteit van de diensten en producten. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de manager I&I en collega’s op de afdeling over innovaties en ontwikkelingen in het I&I vakgebied. Hieronder valt onder andere het optimaliseren van het aanbod ten behoeve van de organisatie. Je bewaakt mede de planning en control van de I&I budgetten. Verder hoort het leiden van projecten bij je functie. Dit doe je niet alleen! 

Je komt terecht bij de afdeling Informatievoorziening & ICT (I&I). De afdeling I&I bestaat uit Informatie- en datamanagement, Informatie analyse, Functioneel Beheer, Regie en Servicedesk (14 FTE). Haag Wonen heeft haar ICT uitbesteed aan verschillende marktpartijen. Vanuit een regiemodel werken we samen met de leveranciers en de interne organisatie. 

Collega Peter zegt het volgende: “In de ochtend start de dag met een korte stand-up met mijn collega regisseur waarin we de status doornemen van de lopende zaken. Na een kop koffie staat het operationeel overleg met onze ERP leverancier op het programma samen met een collega van functioneel beheer. Na de lunch, zit ik een projectgroep waarin we het projectplan voor de introductie van SharePoint Online in Teams doorspreken. Tussendoor adviseer ik een collega informatiemanager met een vraag over een selectietraject voor een nieuwe APP. Tot slot heb ik een overleg met onze servicedesk collega’s om knelpunten en lopende zaken door te spreken. Ik sluit de dag af met administratie en het goedkeuren van facturen.”

Het profiel

Je krijgt te maken met heel veel verschillende applicaties, die komen tezamen op 1 netwerk. Je moet weten en begrijpen hoe dit werkt. Dat je begrijpt wat de leverancier zegt en doet. Je moet durven vragen en hebt van nature rust in je werkwijze. Laat jij je niet snel uit balans brengen? Ben je vakvolwassen, een echte spin het web? Kennis en ervaring met Cloud en Cloud beveiliging (Azure) zijn een pre gezien de topics die er aan zitten te komen. 

Profiel:
HBO+ werk en denkniveau;
Bedrijfskundige en/of Informatica opleiding;
2 – 5 jaar werkervaring als ICT adviseur, leveranciersmanager, ICT inkoper, contractmanager of een vergelijkbare functie met ICT leveranciers en contracten;
Kennis en ervaring als adviseur en projectleider;
Kennis van ICT en ervaring met ICT servicemanagement;
Goede communicatieve en analytische vaardigheden.

Het aanbod

Waar jij bij Haag Wonen op kunt rekenen:
De functie valt in loonschaal I of K. Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. Dit is minimaal €3.518,- tot maximaal €5.903,- op basis van een 36-urige werkweek;

Haag Wonen is een ambitieuze organisatie. Je functie is daarom uitdagend, afwisselend en doet recht aan je talenten. Omdat Haag Wonen jou als talent wil behouden, investeert zij in jou. Zo kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook op ontwikkelkansen zoals een persoonlijk ontwikkelbudget. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart.

Meer informatie nodig of direct solliciteren? Neem contact op met Marc Vermeulen van Personnel Search IT recruitment via: 0646322914 – marc@personnelsearch.nl.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Information Security Officer

Botlek Rotterdam HBO

For LBC we are recruiting a Information Security Officer 16-40 hours per week.The Infor...

Applicatiebeheerder

De Lier HBO 40 uur

Als Applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de continuïteit van de bedrijfspro...