Vacature

Informatie analist I&I domein

De Informatie Analist heeft een ondersteunende en probleemoplossende rol ten behoeve van alle bedrijfsonderdelen.

's-Gravenhage HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

"Wij zijn Haag Wonen. Wij zorgen voor goede, betaalbare en duurzame woningen in onze mooie stad Den Haag. Wij geloven dat een fijn thuis de basis is voor een goed leven. En dat een mooie stad, een stad is voor iedereen. Daar voel je je thuis en tel je mee. Samen maken we onze stad steeds mooier. Die gedachte zorgt ervoor dat wij elke dag met trots naar ons werk gaan. En dat doen we al meer dan 100 jaar. Hoe mooi is dat?" Wij zijn puur Haags en trots op onze stad! Wist je dat in Den Haag 1 op de 10 mensen in een huis van ons woont? Voor hen zetten wij een stap extra. Diversiteit binnen onze teams zorgt voor leuker werk en beter presteren. En blije medewerkers zorgen voor blije klanten.

De functie

Voor Haag wonen is Personnel Search IT recruitment op zoek naar een Informatie Analist- Fulltime (36 uur per week). 

Wil jij graag werken voor een organisatie die een belangrijke maatschappelijke bijdrage vervult en daarin een grote uitdaging heeft? Kan jij waarde en context geven aan haar data om er vervolgens samen met de organisatie inzichten uit te halen? Weet jij de juiste vragen te stellen om de informatiebehoefte boven water te krijgen? Verdiep jij je graag in uiteenlopende datamanagement vraagstukken? Schiet jij niet gelijk in de oplossing maar kan je een stapje terug doen? Weet jij hoe je datakwaliteit kan meten, dan zoekt Haag Wonen jou! 

De Informatie Analist werkt samen met de business analisten en informatiemanagers in de DIKW Pyramide. De Informatie Analist heeft een ondersteunende en probleemoplossende rol ten behoeve van alle bedrijfsonderdelen. Onderhoudt veelvuldig contact met de interne organisatie en met enige regelmaat ook met derden met betrekking tot het verkrijgen en/of ontsluiten van nieuwe databronnen en informatie voor datavraagstukken. De Informatie Analist zorgt dat de aanwezige data en rapportages op een correcte wijze gebruikt worden en zo optimaal mogelijk aansluiten bij de informatiebehoefte en geautomatiseerde bedrijfsprocessen van de bedrijfsonderdelen. We zoeken iemand die van puzzelen houdt, goed de techniek kan vertalen naar de rest van de wereld.

Het profiel

Daarnaast heb je verstand van data en bronnen en kennis van informatietechniek. De hoeveelheid data neemt overal toe. Haag wonen beschikt over een toenemende hoeveelheid data over klanten, leveranciers, interne bedrijfsprocessen, marktontwikkelingen, financiële transacties of websitebezoek. Vanuit productieprocessen zijn steeds meer van deze gegevens beschikbaar. Social media en andere communicatievormen voegen daar nog veel data aan toe, evenals apparaten die met het internet verbonden zijn (IOT). Bezit jij specifieke kennis van Data Management » Data lake? Dan is dat een absolute pre. 

Profiel:
Drie tot tien jaar werkervaring in het I&I domein;
Aantoonbaar HBO+ werk en denkniveau (bij voorkeur Bedrijfskundige of Informatica opleiding);
Goede communicatieve, analytische en probleemoplossende vaardigheden;
Kennis van Power BI en andere informatie analyse technieken is een pré;
Kennis van organisatie- en bedrijfsprocessen en datagebruik binnen en buiten woningcorporaties is een pre.

Het aanbod

Waar jij bij Haag Wonen op kunt rekenen: 
De functie valt in loonschaal I of K. Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. Dit is minimaal €3.518,- tot maximaal €5.903,- op basis van een 36-urige werkweek; 

Haag Wonen is een ambitieuze organisatie. Je functie is daarom uitdagend, afwisselend en doet recht aan je talenten. Omdat Haag Wonen jou als talent wil behouden, investeert zij in jou. Zo kun je rekenen op een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar ook op ontwikkelkansen zoals een persoonlijk ontwikkelbudget. Je komt te werken in een prettige, informele werksfeer. Bij Haag Wonen werken mensen met een groot maatschappelijk hart. 

Meer informatie nodig of direct solliciteren? 
Neem contact op met Marc Vermeulen van Personnel Search IT recruitment via: 0646322914 – marc@personnelsearch.nl.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Informatie Analist

Schiedam HBO

Als Informatie Analist bij FrameStory Software houdt jij je bezig met het analyseren en...

IT Projectmanager Zorg

's-Gravenhage HBO

Als Project Manager bewaak je de voortgang van complexe implementatieprojecten, omvang ...