Vacature

Junior IT Recruiter

Als Junior IT Recruiter bij Personnel Search word je opgeleid en begeleid door ervaren IT Recruiters. Binnen Personnel Search werven wij alleen exclusief voor onze opdrachtgevers, zodat jij je kan focussen op het matchen van skills en persoonlijkheid bij de vacature.

Breda HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Personnel Search IT Recruitment is het best beoordeelde IT recruitment bureau van Nederland. Wij benchmarken vacatures op haalbaarheid en geven onafhankelijk en gedegen advies op basis van de geformuleerde behoeften, uitdagingen en doelstellingen. Zo creëren we al sinds 2002 langdurige partnerships met opdrachtgevers. Onze recruiters werven exclusief voor opdrachtgevers om met aandacht en commitment te kunnen werven. Bij het matchen kijken we zowel naar technische skills als naar het karakter en de persoonlijkheid van de kandidaat, voor langdurig succes en hoge retentie. 

De behoefte aan IT-personeel wordt steeds groter. Daarom zoeken wij een ervaren IT recruiter om ons hechte team te versterken. We werken vanuit een goed bereikbaar kantoor in Breda op steenworp afstand van station Breda-Prinsenbeek. Ons kantoor is open en informeel. Personnel Search IT Recruitment staat voor kwaliteit, focus, weloverwogen, en duurzame samenwerking.

De functie

Als Junior IT Recruiter wordt je door twee ervaren IT recruiters klaargestoomd voor deze rol om te werven volgens onze eigen werkwijze. Je bent betrokken bij het gehele recruitmentproces en voert dit zorgvuldig uit.

Jouw kerntaken en verantwoordelijkheden zijn o.a.:
Technische intake met klant om functie te bespreken;
Vacatureteksten (her)schrijven;
Kandidaten zoeken, interviewen, testen en voorstellen.

Je hoeft bij Personnel Search géén salesactiviteiten uit te voeren om nieuwe opdrachtgevers te werven, daar zorgen je sales collega’s voor. Zo kan jij focussen op het (leren) werven van kandidaten die zowel qua technische skills als persoonlijkheid het beste bij de openstaande functie van onze opdrachtgever passen.

Het profiel

In jouw rol als Junior IT Recruiter is het belangrijk dat je goede sociale en interpersoonlijke vaardigheden hebt. Relevante werkervaring is geen must, je wordt immers intern opgeleid door ervaren collega’s uit het werkveld. Wel is het belangrijk dat je nieuwe informatie en taken snel oppakt, goed zelfstandig kan werken en niet schrikt van een hoog werktempo of strakke deadlines. Met jouw flexibele en proactieve houding signaleer jij tijdig waar de aandachtspunten liggen in de werving. Ook geef je tijdig en duidelijk aan wat je nodig hebt van collega’s, de opdrachtgever, en kandidaten. 

Verder beschik je over het volgende:
Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels goed;
Affiniteit met IT is een pre.

Het aanbod

Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met o.a.:

Een competitief salaris;
100% reiskostenvergoeding (OV) of auto van de zaak;
Laptop & telefoon;
24 vakantiedagen;
3% maandelijkse pensioenbijdrage;
Thuiswerken in overleg;
Individuele en zakelijke incentives inclusief uitstapjes naar bijv. Las Vegas;
Zeer aantrekkelijk bonussysteem.

Enthousiast?
Mail je cv naar Dion Hagenaars op dion@personnelsearch.nl of bel 06-42021480.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Informatie analist I&I domein

's-Gravenhage HBO

Voor Haag wonen is Personnel Search IT recruitment op zoek naar een Informatie Ana...

Senior Productmanager

Nuenen HBO

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de productstrategie en t...