Vacature

Linux Engineer

Harderwijk HBO 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als Linux Engineer is het jouw taak om ervoor te zorgen dat de IT-omgeving optimaal is ingericht. Het technisch beheren, onderhouden, beveiligen en innoveren van de cloud omgeving behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast werk jij ook graag met de nieuwste technieken en bent dus op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Het doel is om de IT-omgeving continu naar een hoger niveau te tillen, waarbij er gestreefd wordt naar innovatie, stabiliteit en een uptime van 99,999%. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een brede en technisch uitdagende functie.

Wij verwachten van jou

HBO opleiding in de ICT, informatica of soortgelijk;

Vanaf 4 jaar relevante werkervaring (Linux);

Ervaring met Docker, Kubernetes en gerelateerde technologieën;

Ervaring met VMWare en VEEAM;

Ervaring met netwerken, switches, VPN, routing en firewalls;

Bij voorkeur ervaring met tooling en technieken zoals: Ansible, Git, Helm, Rancher, DevOps, Kibana, CI/CD pipelines en YAML.

Wij bieden jou

Goed salaris op basis van ervaring, kennis en kunde;

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;

Fijne, familiaire werksfeer met enthousiaste collega’s;

Volledige reiskostenvergoeding + mogelijkheid fietsplan;

Laptop / telefoon van de zaak;

Uitstekende overige secundaire voorwaarden.

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een organisatie die hoogwaardige en gebruiksvriendelijke software ontwikkeld voor kwaliteitsmanagement, sociaal intranet en formulieren voor een verscheidenheid aan organisaties. De klant beheert de volledige omgeving zelf; van switch tot de server en van de acceptatieomgeving tot het hosten van hun product voor meer dan 5.500 eindklanten. De kernwaarde van onze klant is het leveren van gebruiksvriendelijke software, zonder lange trainingen of dure consultancy, maar wel met praktische, gratis ondersteuning. Gebruiksgemak en high performance staan bij de klant hoog in het vaandel.

Leonard Cuca
IT Recruitment Consultant
0648609677 Stuur een e-mail

Direct solliciteren?

Stuur ons een bericht