Vacature

Linux/Cloud Beheerder

Als Linux/Cloud Beheerder bij NetMatch ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van het Cloud platform en voor het implementeren van nieuwe projecten.

Tilburg HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

NetMatch is een softwarebedrijf dat Travel Technology Solutions levert aan klanten in Europa. De focus ligt op de reisindustrie met internationale klanten zoals Corendon, Neckermann en TUI Cruises. Het jonge en professionele team is verdeeld over drie kantoorlocaties in Nederland (Amsterdam, Tilburg) en Roemenië (Cluj Napoca). Door het gebruik van de nieuwste technologieën stellen zij hun klanten in staat innovatieve ideeën en bedrijfsmodellen te implementeren.

Werken bij NetMatch betekent werken in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving met een informele sfeer.

De functie

NetMatch beheert een groot aantal ICT-systemen. Naast het Google Cloud Hosting Platform, faciliteren zij ook het beheer van de servers en Cloud omgevingen van de klant. Linux en Kubernetes zijn de belangrijkste onderliggende technologieën en vormen de ruggengraat van het hosting platform voor het indexeren, zoeken en boeken van de vakanties die onze klanten (reisorganisaties zoals Corendon, Neckermann en TUI Cruises) online verkopen. 

Als Linux/Cloud beheerder bij NetMatch ligt je primaire verantwoordelijkheid bij het dagelijks beheer en de continuïteit van de ICT-omgeving met bijbehorende Cloud infrastructuur, alsmede het ontwerpen en opzetten van nieuwe projecten. Je werkt in een team van systeembeheerders waarin jouw focus voornamelijk ligt op Linux. Daarnaast beheer je verschillende Cloud native tools en producten. Je draait eens in de 2-3 weken mee in de storingsdiensten.

Het profiel

Jij hebt de ambitie om te leren en te werken met de nieuwste technologieën. Je kunt goed zelfstandig en gedisciplineerd werken en hanteert daarbij een planmatige en gestructureerde aanpak. Je bent resultaat- en klantgericht. Je werkt graag in een dynamisch en enthousiast team. 

Jij beschikt over:
Minimaal 3-5 jaar ervaring als systeembeheerder;
Kennis en ervaring van Linux (RHEL is een pre);
Ervaring met Public Cloud;
Ervaring met Google Cloud en Azure;
Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, Nederlands is een pre;
Ervaring Docker of Kubernetes is een pre;
Kennis van de reisindustrie is een pre.

Het aanbod

Voor jouw werk en inzet biedt NetMatch het volgende:
Een uitstekend salaris conform jouw kennis en ervaring;
25 vakantiedagen en mogelijkheid tot bijkopen;
Collectief pensioen;
Reiskostenvergoeding;
Laptop en telefoon van de zaak;
Hybride werken (40-60%) en flexibele werktijden.

Overig
Iedere maand is er een FedEx/Rotation day (FedEx day is een dag waarbij je kunt denken aan bijvoorbeeld onderzoeken of bepaalde technieken geschikt zijn voor het werk. Rotation day is een dag mee kijken hoe en wat een andere collega doet).

Daarnaast lunchen ze iedere dinsdag en donderdag met zijn allen waarbij er gebruik gemaakt kan worden van een verzorgde lunch tegen een kleine vergoeding.

Er zijn regelmatig borrels na werktijd. Jaarlijkse paaslunch, kerstlunch en in juni een bbq en in september een teambuildingsactiviteit. In verband met het 25 jarig bestaan gaan ze dit jaar in september een aantal dagen weg met zowel de Nederlandse als de Roemeense collega's.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een: (Senior) Softw...

Data Analist

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingredi&eum...