Vacature

Manager IT en Infrastructuur

Als Manager IT en Infrastructuur beweeg jij je in een technische, uitdagende en complexe omgeving waar ruimte is voor frisse oplossingen en eigen inbreng. Bijt jij je vast in deze uitdaging? 

IJsselstein HBO Universitair

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De functie

Als Manager IT & Infrastructuur ben je verantwoordelijk voor alle aspecten van het IT- en infrastructuurlandschap om een uitstekende en onderscheidende klantervaring te leveren. Jouw klanten zijn in dit geval de ruim 450 horecalocaties en 5500 collega’s van de opdrachtgever. Je beheert en transformeert de systemen om aan de eisen van dit snelgroeiende bedrijf te voldoen voor Nederland, Frankrijk en Duitsland. Je houdt toezicht op de implementatie en het onderhoud van de behoeftes van het bedrijf. 

Dit betekent dat je je bezig gaat houden met plannen, organiseren en evalueren van IT change en implementatie projecten. Ook ga je aan de slag met het ontwerpen, ontwikkelen, implementeren en coördineren van systemen, beleid en procedures. 

Je draagt zorg voor beveiliging van gegevens, netwerktoegang en systemen. Dit doe je ook voor een passende technische infrastructuur die de bedrijfscontinuïteit waarborgt. Je  controleert en beoordeeld systemen. Probleemgebieden identificeer je en je implementeert tijdig strategische oplossingen. Tevens beheer je het jaarlijkse budget en zorg je voor kosteneffectiviteit. 

Daarnaast stuur je verschillende disciplines aan binnen de IT afdeling. Dit zijn: IT support, Kassabeheer en Infrastructuur/Security. Daarnaast werk je samen met de IT managers in Duitsland en Frankrijk om met hen de IT verantwoordelijkheid in deze landen af te stemmen.

Kortom: Een functie in een technische, complexe en internationale omgeving, waar ondernemerschap, ontwikkeling van mensen en innovatie centraal staan. Je maakt deel uit van een kundig team waar, naast hard werken, het leuk hebben met elkaar centraal staat. 

Het profiel

- HBO of WO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van IT en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke, leidinggevende functie.
- Je staat stevig in je schoenen, kan anderen goed overtuigen en je bent in staat om op een juiste manier dingen voor elkaar te krijgen.
- Je beschikt over goede probleemoplossingsvaardigheden voor Software/Hardware/Netwerk problemen.
- Uitstekende kennis en deskundigheid van gegevensbeheer, technisch beheer, informatieanalyse en van computer hardware/softwaresystemen o.a. : 
- Cloud hosting (Azure) diensten en een goed begrip van netwerkconcepten.
- MDM (Mobile device management) oplossingen zoals Intune.
- Microsoft/Office 365 suite
- Point of Sale Platformen zijn jou niet vreemd (bijv. Eijsink/Oracle). 
- Goede beheersing van de Engelse taal, jij weet goed en vakinhoudelijk te communiceren met onze internationale collega’s. 
- Affiniteit met Security frameworks zoals NIST en security applicaties zoals Darktrace is een +1 voor jou.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Manager ICT

RAAMSDONKSVEER HBO

De Manager ICT geeft leiding aan het ICT-team (3 FTE) van de Nederlandse vestiging en m...

Senior Embedded Engineer

Harmelen 40 uur

Als Senior Embedded Engineer werk je samen met Firmware/Hardware Engineers, Hardware Te...