Vacature

OO Developer

In deze functie als OO Developer gebruik je jouw technische know-how en expertise om software te ontwikkelen en te onderhouden die functioneert met de applicaties waarmee de klant werkt. 

ANTWERPEN HBO Universitair

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Onze klant Procos is actief in Nederland, België, Frankrijk, Portugal en Luxemburg en houdt zich bezig met de verbetering van de werkbeleving in de breedste zin van het woord. Hoe mensen zich voelen, elkaar ontmoeten en samenwerken is menselijk gedrag, gefaciliteerd door de werkplek. Zij helpt met werkplek-, facility & asset management, om af te stemmen op de huisstijl en bedrijfsdoelstellingen. Daarin maken zij de verbinding tussen architectuur, IT en de werknemer.

In haar team vind je architecten, interieurarchitecten, ingenieurs, business & application consultants en software developers. Intensief teamwork in een open en dynamische sfeer waar nieuwe, frisse ideeën en initiatieven opgestart kunnen worden. Je komt terecht in een internationaal bedrijf met een expertise die bij KPN, Nestlé, Argenta, Ernst&Young, Cegeka, SPIE, Belastingdienst, HagaZiekenhuis, Heimstaden, VolkerWessels, etc. met plezier inschakelen.

Ambitie is er bij Procos volop; zij willen een nog sterkere, grotere, slimmere en internationalere speler worden dan dat zij al zijn, wat uiteraard de nodige voordelen en doorgroeimogelijkheden met zich mee brengt.

De functie

In deze functie als OO Developer gebruik je jouw technische know-how en expertise om software te ontwikkelen en te onderhouden die functioneert met de applicaties waarmee onze klant werkt. Ook werk je integraal aan het verbeteren en implementeren van nieuwe strategieën. Je gebruikt je expertise met OOP-scripttalen zoals Java, Python, C# en C++ om diverse oplossingsrichtingen te formulieren die voldoen aan de behoeften van de eindgebruikers. Daarin werk je samen met het team en maak je deel uit van het besluitvormingsproces als het gaat om technologieën/methodieken en het beoogde eindresultaat voor de klant. 

Het profiel

Expertise in OOP-talen is essentieel voor deze rol. Heb je geavanceerde kennis in enkele van hen, zoals Java, C #, C ++ of een andere, dan is dat een sterke pré. Dat geldt ook voor kennis van ARCHIBUS, een tool die intern veel gebruikt wordt bij Procos.

Verder beschik je over:
-    Werkervaring in projectmanagement/procesmanagement
-    Affiniteit met facility management
-    Klantgericht en goede communicatieve vaardigheden
-    Kennis van methodieken (Scrum, UML, Prince2, ITIL, etc.)
-    Mogelijkheid om zakelijke vereisten te begrijpen en te vertalen naar het ontwikkelteam
-    Een masterdiploma in een relevant vakgebied (idealiter IT)

Het aanbod

Marktconform salaris
25 + 7 ADV vakantiedagen
Onboarding op het bedrijfspensioenplan
Flexibel hybride werk (thuiswerken is een optie)
Bedrijfsauto is een optie

Cristian Dascalu
Recruitment Consultant
0628309859 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Back-end Developer .NET

Arnhem HBO Universitair 40 uur

Als Backend Developer bouw je dagelijks aan het websiteplatform waarop miljoenen mensen...

Senior PHP Developer

Meer HBO 40 uur

Op dit moment bestaat het team uit 1 freelance developer en een mid-level Developer. Te...