Vacature

Senior PHP Developer

Bij The Fuel Company werk je als PHP Developer in een klein ontwikkelteam waar veel vrijheid is als het gaat om de implementatie van de applicatie. Er is ruimte voor eigen inbreng en goede ideeën, waar ook echt naar geluisterd wordt.

Meer HBO 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

The Fuel Company levert tankpassen aan nationale en internationale transportbedrijven. Met de TFC card tank je voordelig en kun je terecht bij wel 8.000 tankstations; vanaf het meest westelijke puntje van Spanje tot aan de Russische haven Vladivostok, maar ook ‘gewoon’ in Nederland en België. Ons netwerk omvat 18 Europese landen en breidt zich nog altijd uit. The Fuel Company biedt naast de tankcard ook handige toloplossingen en kan internationaal btw en accijns terugvorderen. Ook kunnen gebruikers met de TFC card gebruik maken van de road services zoals bijvoorbeeld truck wassen, parking- of reparatie services.

De functie

Op dit moment bestaat het team uit 1 freelance developer en een mid-level Developer. Ter uitbreiding van het team is The Fuel Company op zoek naar 2 PHP Developers die zelfstandig maar ook in teamverband aan de portal gaan werken. Er zijn uitdagingen als het gaat om het automatiseren van het verkoopproces, een deel van de applicatie is extern ontwikkeld en er is de wens om te focussen op interne ontwikkeling en in-house beheer.

Als Medior PHP Developer werk je in een klein ontwikkelteam waar veel vrijheid is als het gaat om de implementatie van de applicatie. Als je een goed idee hebt, wordt er naar geluisterd. Je werkt vanuit het kantoor in Meer (BE), waar ook de IT Manager werkt.

Het profiel

Minimaal 4 jaar werkervaring
Minimaal 3 jaar ervaring als PHP Developer
Ervaring met OOP & MySQL
Bij voorkeur ervaring met Laravel
Affiniteit met HTML, CSS en JavaScript
Kan goed zelfstandig werken


Het aanbod

Een fulltime dienstverband van 40 uur
Salaris tussen €3.000 - €6.000
26 vakantiedagen
Reiskostenvergoeding (leaseauto is een optie)
Direct een vast contract 
13e maand
Pensioenregeling (14e maand)

Cristian Dascalu
Recruitment Consultant
0628309859 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior PHP Developer

Breda HBO Universitair 40 uur

Als Senior PHP Developer kom je te werken binnen een multidisciplinair Agile team. Same...

Senior PHP Developer

Breda HBO Universitair 40 uur

Als Senior PHP Developer kom je te werken binnen een multidisciplinair Agile team. Same...