Vacature

Product Owner

Als Product Owner bij NBTC in Den Haag maak jij hét verschil in de doorontwikkeling van haar vijf websites. Het leuke aan jouw gecombineerde functie? Jij beheert niet alleen de huidige systemen, maar bepaalt ook mee hoe haar platformen er in de toekomst uitzien.

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

www.NBTC.nl is de nationale destinatiemanagement-organisatie van en voor Nederland. Vanuit de landelijke visie Perspectief 2030 werken zij aan de opgaven voor bestemming Nederland. Onafhankelijk staan zij tussen beleidsmakers, bedrijfsleven en bewoners, als de verbindende schakel tussen bestemming, markt en overheid.

De functie

Als Product Owner bij NBTC in Den Haag maak jij hét verschil in de doorontwikkeling van haar vijf websites. Het leuke aan jouw gecombineerde functie? Jij beheert niet alleen de huidige systemen, maar bepaalt ook mee hoe haar platformen er in de toekomst uitzien.

Een ICT-rots in de branding: dat ben jij voor je collega’s van de afdeling Marketing, waarvan ook jij deel uitmaakt. Want voor alle vragen dat betrekking heeft op haar CMS achter onze vijf websites kunnen zij bij jou terecht. Een optimale look and feel én performance: daar ga jij uiteindelijk voor. Naast deze platformen experimenteert NBTC ook volop met nieuwe software en natuurlijk ook met AI. Meedenken over deze nieuwe kansen: het is een van de manieren waarop jij haar vooruithelpt.

Je zorgt ervoor dat alles op technisch vlak voor het marketingteam op rolletjes loopt. Dat je collega’s Nederland op de kaart kunnen zetten als dé reisbestemming voor vakanties en zakelijke reizen. En dat zij partners uit de toerismebranche kunnen ondersteunen via onze platformen.

Jouw taken zijn o.a. voor een up-to-date roadmap met releaseplanning zorgen. Je test zelf alle releases en ondersteunt het contentteam, zodat de releases soepel verlopen.
Samen met je collega’s en vanuit hun wensen nadenken over oplossingen en in samenwerking met de UX-designer met creatieve initiatieven komen. Jij neemt je collega’s mee in de mogelijkheden en inspireert. Tegelijkertijd heb je ook oog voor de haalbaarheid.

Het externe development team met een UX-designer, frontend- en backend-developer stuur je aan. Zo controleer je onder andere de urenregistratie en capaciteitsplanningen.

Verder ondersteun je collega’s bij gebruik van het CMS door wijzigingen helder te communiceren, gebruikershandleidingen op te stellen en nieuwe collega’s te trainen. Oftewel het CMS onderhouden, implementaties en updates begeleiden. Signaleer je een bug? Jij neemt op tijd actie. Ook ben je het aanspreekpunt voor de applicatie- en serverbeheerder.

Het profiel

Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van ICT;
Minimaal 3 jaar ervaring als Product Owner of in een soortgelijke functie;
Ervaring binnen een digital marketing omgeving is een pré;
Sterke communicatieve vaardigheden om het externe development team aan te sturen;
De Nederlandse en Engelste taal kent geen geheimen voor je;

Verder heb je een goed analytisch vermogen zodat je op basis van data verbeteringen kunt doorvoeren in de website. Je herkent de kansen van digitale technologie en met je overtuigingskracht weet je collega’s mee te nemen in je ideeën.

Het aanbod

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.000,- en € 4.200,-;
Een arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie één jaar, met uitzicht op een vast contract;
De mogelijkheid om hybride te werken en flexibele werktijden;
Een goede pensioenregeling, waarbij NBTC alle premies voor haar rekening neemt;
Volledige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer voor zowel OV, auto als fiets;
Een thuiswerkvergoeding als je thuis werkt;
34 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
Een laptop en een telefoon;
Een maandelijkse bruto bijdrage van € 35,- als je deelneemt aan de collectieve ziektekostenverzekering;

Een goed bereikbaar kantoor met geweldig uitzicht over Den Haag (slechts een paar minuten lopen is vanaf station Den Haag Ypenburg);
Een persoonlijk budget dat je mag inzetten voor jouw ontwikkeling.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een: (Senior) Softw...

Data Analist

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingredi&eum...