Vacature

Quality & Security Manager

Als Quality & Security Manager adviseer en ondersteun jij de directie bij het opstellen van het kwaliteitsbeleid, het uitdragen van dit beleid en het bewaken van de naleving ervan.

Nuenen HBO Universitair (WO) 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Onze opdrachtgever Mextal b.v., de maker van Viedome in Nuenen ondersteunt het zorgproces met slimme technologische oplossingen. Dat doen ze elke dag opnieuw met een gepassioneerd team medewerkers. Ze werken nauw samen met elkaar en met vele zorgorganisaties in Nederland en daarbuiten. Wil jij onderdeel worden van hun team en bijdragen aan het slimmer maken van de zorg? Zij realiseren vooral projecten voor de zorgsector. Ook hebben zij een eigen datacenter (Nuenen Fiber Exchange). Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren systemen, applicaties en producten (VieDome VPGC en ViePro) voor observatie, bewaking, communicatie en sociale alarmering o.b.v. IP-technologie en AI. Deze toepassingen hosten ze vanuit hun datacenter en staan deels op locatie bij klanten.


De functie

Voor Mextal b.v. Viedome is Personnel Search IT exclusief op zoek naar een senior Quality & Security Manager M/V Full-Time.
Je adviseert en ondersteunt de directie bij het opstellen van het kwaliteitsbeleid, het uitdragen van dit beleid en het bewaken van de naleving ervan. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van systemen voor kwaliteitsborging en informatiebeveiliging. Je houdt toezicht op de naleving van alle regelgeving die van toepassing is op de kwaliteitssystemen (ISO9001/ISO27001/NEN7510/MDR). Je bent het centrale aanspreekpunt voor kwaliteits- en procesverbetering. Je stimuleert het kwaliteitsbewustzijn binnen de hele organisatie

Het profiel

Jij hebt de verantwoordelijkheid en onafhankelijke autoriteit om beslissingen te nemen met betrekking tot proces- en productkwaliteit. Je bent bevoegd om alle benodigde maatregelen te nemen voor een goed resultaat op de uitvoering van de werkzaamheden. Er wordt van jou verwacht dat je gevraagd en ongevraagd advies geeft aan management en andere belanghebbende over het securitybeleid en informatiebeveiliging. Jij bent overtuigend, communicatief sterk en kwaliteitsgericht. 

Jij hebt:

Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding in IT / technische richting;

10 Jaar relevante werkervaring;

Algemene, theoretische, praktische gerichte kennis op het gebied van Information Security en compliance;

Kennis van kwaliteitsmanagementsystemen en certificeringen (zoals ISO 9001, ISO 27001, NEN7510 en ISO 13485 (MDR);

Ervaring met coördineren van een MDR registratie;

Kennis en ervaring met privacy (AVG) voorlichting en beheer;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het aanbod

Voor jouw werk en inzet biedt Mextal het volgende:

Een uitstekend salaris conform jouw kennis en ervaring;

Pensioenregeling;

Bonusregeling;

Reiskostenvergoeding.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Software Development Engineer PLC

RAAMSDONKSVEER HBO

Als Software Development Engineer werk je binnen de afdeling Software Engineering. ...