Vacature

Data Architect (Lakehouse)

Wil jij gefocust bouwen in een niche markt die écht een verschil maakt? Wil je dicht op de eindgebruiker werken aan een eindproduct waarbij jouw keuzes, ervaring en inbreng een directe impact hebben op de tevredenheid en plezier van werken van de eindgebruiker?
Bij onze klant bouwen ze met een enthousiast en gedreven team elke dag aan de meest gebruiksvriendelijke en efficiënte CRM, CMS en ERP systemen voor makelaars. Alles bouwen zij in-house waarbij er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Zij zorgen ervoor dat grote technologieën beschikbaar zijn voor relatief kleine bedrijven en maken alle digitale gemakken mogelijk zodat makelaars altijd hun kantoor bij zich hebben.

Arnhem HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Onze klant is continu bezig de mooiste software voor makelaars te ontwikkelen en dat kunnen zij nog beter wanneer haar zicht op de markt compleet is. Daarnaast willen zij haar klanten kunnen adviseren en op de hoogte kunnen houden van marktontwikkelingen en trends. Het ontwikkelen van een Data Lakehouse stelt daarom hun in staat veel slimmere oplossingen te bedenken en bouwen, gebruikmakend van bijvoorbeeld AI en machine learning. Dit Data landschap staat nog in de kinderschoenen en daarom zoeken zij naar een ervaren Data Architect. 

Jij gaat in directe samenwerking met de CPO en CTO allereerst voor zorgen de markt en behoeften op zijn/haar duimpje te kennen. Op basis van een heldere analyse en opdracht omschrijving zal de bouw namelijk worden uitbesteed. Goed opdrachtgeverschap en projectmanagement is daarvoor van levensbelang in deze rol. Gedurende en na de bouw van de architectuur van het Data Lakehouse bouw jij aan haar eigen Data team van engineers, analisten & compliance specialist en zorg je ervoor dat dit team perfect is opgelijnd met het huidige development team. Het door ontwikkelen van relevante API’s en applicaties staat namelijk vervolgens op de agenda.

Je wil vooruit en bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en trends in de werelden van DevOps, big data, cloud technologie en Date Lakehouses. Je hebt al een brede kennis van moderne software-  en web-/cloud technologieën, maar je wilt jezelf blijven uitdagen en verbeteren. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en ziet jezelf als een echte teamspeler die niet alleen kennis vergaart, maar ook graag deelt.

Wij verwachten van jou

Een afgeronde HBO/WO opleiding;

Ervaring met data engineering;

Ervaring met ontwikkeling van Data Lakehouses is een pré;

Ervaring met werken in een agile/scrum omgeving;

Ervaring met het samenwerken binnen-, aansturen van- en het inspireren van een team;

Je hebt een hoog analytisch vermogen en liefde voor data.

Je hebt ervaring met cloud technologie (Azure, AWS, Google Cloud);

Je hebt ervaring met open-source technology, software development en data engineering;

Kennis over datamanipulatie en -transformatie;

Je hebt ervaring met het opzetten en uitdenken van complexe ETL, ELT pipelines;

Ervaring met Machine Learning Operations (MLOps) is geen vereiste, maar wel een pré.

Wij bieden jou

Meer dan een marktconform salaris;

Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

Bijzonder goede pensioenregeling;

Budget voor persoonlijke ontwikkeling;

28 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen;

Flexibele werktijden met de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken;

Sporten met het team binnen werktijd;

Een mooie werkplek in het centrum van Arnhem in het gaafste kantoor van de stad (met gameroom, 24/7 gym, playseat, pooltafel, dakterras, stilte,- kolf- en gebedsruimtes, you name it!).

Bedrijfsprofiel

Onze klant ontwikkelt websites en software voor de makelaardij; ERP/ CRM en CMS. Door de nieuwste en gaafste technieken slim toe te passen ontsluiten zij (enorme hoeveelheden) data aan kleine kantoren, organiseren zij de werkdag en het relatiebeheer van een makelaar, zorgen zij ervoor dat makelaars binnen no-time een heel huis publiceren en daarbij hun zoekers optimaal kunnen helpen door ze als eerste te voorzien van de nieuwst aangeboden objecten. Werken bij onze klant betekent innoveren, initiatief tonen en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Zo zorgen zij met behulp van CI/CD ervoor dat er korte release cyclus zijn en klanten snel en eenvoudig kunnen voorzien van de nieuwste updates. De ambitie? De grootste én beste worden van Nederland! En één van de twee zijn zij al!

Dion Hagenaars
Partner
0642021480 Stuur een e-mail

Direct solliciteren?

Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Software Engineer Delphi/C#

BREDA HBO 40 uur

Vanuit haar kantoor in Breda ben je als System Software Engineer mede verantwoordelijk ...

Lead Data Engineer

IJsselstein HBO Universitair 40 uur

Als Lead Data Engineer ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de digitale ver...