Vacature

Senior Productmanager

Als senior Productmanager ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de productstrategie en tactiek voor een aantal product portfolio’s.

Nuenen HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Onze opdrachtgever Mextal b.v., de maker van Viedome, in Nuenen ondersteunt het zorgproces met slimme technologische oplossingen. Dat doen ze elke dag opnieuw met een gepassioneerd team medewerkers. Ze werken nauw samen met elkaar en met vele zorgorganisaties in Nederland en daarbuiten. Wil jij onderdeel worden van hun team en bijdragen aan het slimmer maken van de zorg? 

Voor Mextal b.v. Viedome is Personnel Search IT exclusief op zoek naar een ervaren senior Productmanager M/V Full-Time. 

VieDome zit in Nuenen. Zij realiseren vooral projecten voor de zorgsector. Ook hebben zij een eigen datacenter (Nuenen Fiber Exchange). Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren systemen, applicaties en producten (VieDome VPGC en ViePro) voor observatie, bewaking, communicatie en sociale alarmering o.b.v. IP-technologie en AI. Deze toepassingen hosten ze vanuit hun datacenter en staan deels op locatie bij klanten.
De meeste gebruikers van VieDome hebben een Windows/Linux-omgeving. De datacenteromgeving wordt aangevuld met Microsoft Cloud voor Office365 en Dynamics365. Dit draait op een virtuele mix van Linux en Windows, aangevuld met standaard producten als VMware, Veeam en Docker.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de productstrategie en tactiek voor een aantal product portfolio’s.
De input hiervoor komt vanaf alle kanten aanvliegen: vanuit de wetgever, vanuit het productteam, klanten, projecten en de gebruikersvereniging. En wat niet aan komt vliegen haal je op. Met zoveel diverse stakeholders is weerstand geen probleem voor jou. Met jouw kennis ga je de dialoog aan en je gooit jouw doorzettingsvermogen in de strijd. Zo verander je een resoluut nee in een volmondig ja.
Samen met de CEO, Product Managers en andere afdelingen binnen Viedome zorgen jullie dat interne processen end-to-end ingeregeld zijn zodat de klanten de juiste producten en service ontvangen. 
Je neemt deel in multidisciplinaire projecten en overleggen om de dienstverlening te optimaliseren. Daarnaast zal je verschillende commerciële initiatieven uitvoeren en een grote bijdrage leveren bij het maken van conversies bij offertetrajecten en aanbestedingen. Andere dagdagelijkse bezigheden zullen veelal te maken hebben met productinhoudelijke activiteiten, waarbij jij de schakel bent tussen de leveranciers en (interne en externe) klanten. 
Hierbij overleg je vaak met de product managers en je collega’s van verschillende afdelingen.

Het profiel

Wat breng je mee?
HBO werk & denkniveau en circa 5 a 7 jaar werkervaring in een productmanagement rol bij een commerciële onderneming; 
Ken jij de roadmap als geen ander omdat je hem opstelt en uitdraagt naar jouw collega’s; 
Zorgen je kennis, visie, nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen ervoor dat je de gesprekspartner bent waar iedereen mee wil praten en sparren; 
Ervaring in de medische of facilitaire branche is hierin een absolute pré; 
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; 
Je kunt jezelf goed staande houden in een complexe en dynamische werkomgeving waarbij je de weg weet te vinden tussen de verschillende afdelingen en weet samen te werken met verschillende stakeholders; 
Je vindt het leuk om dingen uit te zoeken en je zet graag een stapje extra voor de eindklanten; 
Je bent commercieel ingesteld en durft initiatief te nemen; 
Je hebt ervaring met operationele processen en het werken in multidisciplinaire teams; 
Je bent naast de bekende officeprogramma’s ook gewend om te werken met ICT-systemen.

Het aanbod

Meer informatie nodig of direct solliciteren? 
Neem contact op met Marc Vermeulen van Personnel Search via 0646322914 – 0765205511
marc@personnelsearch.nl 

Een Assessment kan een onderdeel zijn binnen de procedure (PPA)

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

PHP Developer

Boxtel HBO

Als PHP Developer bij Etrias zorg je ervoor dat onze webshops optimaal presteren. Het I...

System Administrator Azure

's-Gravenhage HBO

Als System Administrator werk je naast je collega’s gevestigd in Nederland nauw samen m...