Vacature

Software Development Engineer PLC

RAAMSDONKSVEER HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

CSi in Raamsdonkveer is een dynamische, hands-on, projectgeoriënteerde organisatie die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

De medewerkers zijn teamgerichte, resultaat gedreven professionals met een passie voor onze producten. Iedere medewerker heeft een aandeel in het succes van CSi en wordt gewaardeerd voor zijn of haar gedrevenheid en harde werken. Zij werken met een platte hiërarchische structuur en de informele cultuur zorgt voor een prettige en open werkomgeving. In nieuwe collega’s zoeken ze deze persoonlijke match en het enthousiasme van het werken binnen een internationale omgeving. Iemand die kan omgaan met individuele verantwoordelijkheden en vrijheden.

De functie

Als Software Development Engineer werk je binnen de afdeling Software Engineering. De Software Development Engineer specificeert, ontwikkelt, test en beheert standaard software voor het besturen van logistieke systemen. Op basis van een functionele specificatie maak je een software design specificatie. Met behulp van de software architectuur en coding guidelines zorg je voor een uniforme software ontwerp welke door jezelf of door een collega gecodeerd kan worden.

Daarnaast is het testen een belangrijk onderdeel van je functie. Door het maken en uitvoeren van test protocollen verzeker je je collega’s van goed functionerende software. Jouw standaard software zal namelijk over de hele wereld ingezet worden bij verschillende klanten. Een hoge kwaliteit is hiervoor een vereiste.

Verder ondersteun je je collega’s bij de implementatie van nieuwe standaard software in projecten. Ook zal je zelf incidenteel bij klanten software in bedrijf gaan stellen. Hierdoor blijf je in contact met klanten en collega’s.

Het profiel

Als Software Development Engineer voel je een grote verantwoordelijkheid voor de standaard software. Je bent een ervaren engineer die het leuk vindt om in teamverband te werken. Je beschikt over een goed analytisch vermogen, werkt gestructureerd en bent overtuigend en initiatiefrijk. Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal en bereid om een aantal keer per jaar naar site en/of Roemenië te reizen. Naast deze eigenschappen hebben wij nog een aantal andere wensen:

Je hebt een HBO opleiding afgerond, op het gebied van Industriële Automatisering of een vergelijkbare opleiding;
Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als software engineer;
Kennis en ervaring met en PLC-software (Allen Bradley, Siemens TIA-portal);
Kennis en ervaring met specificatie methodes zoals UML en use cases.

Het aanbod

Een uitdagende functie bij een innoverend, informeel bedrijf in een internationale werkomgeving met aansprekende klanten en fascinerende technische systemen.

En daarnaast: marktconforme arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro) waaronder minimaal 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, flexibele werktijden waarmee een goede balans tussen werk en privé gecreëerd kan worden. Collectieve ziektekostenverzekering, opleidingsmogelijkheden en goede doorgroeimogelijkheden.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Back-End Developer NodeJS

Best HBO

Als Back-End Developer NodeJS kom je bij PIDZ terecht op de development afdeling. Daar ...

Requirements Engineer

Tilburg HBO

Als Requirements Engineer bij NetMatch heb je een spilfunctie in de projecten voor inte...