Vacature

Software Tester

Als Software Tester Tmap / ISTBQ help jij Viedome om de zorg slimmer te maken met het Viedome platform. Wij zoeken voor Viedome exclusief een ervaren Software Tester Tmap / ISTBQ om de organisatie verder te professionaliseren. 

Nuenen HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

De zorg verandert. Daarmee groeit de behoefte aan nieuwe oplossingen, die de individuele zorgvraag centraal stellen. Van zorgalarmering naar zorgondersteuning. Met slimme technologie die efficiënte zorg mogelijk maakt, met méér aandacht, veiligheid en comfort voor de cliënt. Viedome helpt de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg slimmer te maken. Zonder impact op de efficiency, beheersbaarheid en kosten van de zorgorganisatie. Samen met jou wil Viedome de zorg slimmer maken. 

Mextal is de maker van Viedome. Zij zetten zich dag en nacht in om digitale transformatie in de zorg mogelijk te maken. Dit doen ze met menskracht, wilskracht en geestkracht. Mextal is een innovatief en dynamisch bedrijf dat hoofdzakelijk projecten realiseert in opdracht van de zorgsector. Daarnaast beschikken zij over een eigen datacenter (Nuenen Fiber Exchange). Mextal is onderdeel van de TKH Group NV, een internationaal opererende groep ondernemingen die zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve Telecom, Building en Industrial Solutions.

De functie

Als Software Tester Tmap / ISTBQ help jij de gehandicaptenzorg, ouderenzorg en thuiszorg slimmer te maken. Met slimme technologie die efficiënte zorg mogelijk maakt, met méér aandacht, veiligheid en comfort voor de cliënt.

In jouw rol ga je applicaties en software systemen monitoren. Dit betekent Quality Assurance (QA) met een blik op robuuste oplossingen waarin privacy en security by design essentieel is. Bij nieuwe ontwikkelingen inventariseer jij risico’s en hoe deze opgevolgd moeten worden. Daarbij zoek je de balans tussen snelheid en kwaliteit.

Tot jouw taken behoren o.a.:

-      Handmatig of geautomatiseerd software testen (ontwikkeling, systeem, acceptatie);
-      Uitvoering in verschillende omgeving waaronder web en mobiel;
-      Logboeken bijhouden, fasen en fouten documenteren (bug reports);
-      Problemen oplossen in tweedelijns support;
-      Ontwerpen maken om risico’s te beperken;
-      Gebruik & beheer, executie van test naar productieafdeling;
-      Handleidingen voor gebruikers opstellen.

Het profiel

Je bent een vakvolwassen Software Tester, die zelfstandig kan werken en daarbij focust op het leveren van goede kwaliteit. Daarvoor heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en werkt resultaatgericht. Ook presteer je onder druk, om problemen op te lossen binnen strikte deadlines.

Daarnaast heb je:

-      Kennis van / ervaring met informatica en software development;
-      Affiniteit / ervaring met test automatisering (bijv. Fitnesse, Selenium);
-      Kennis van / ervaring met één of meer testmethodieken (bijv. Tmap, ISTBQ, Practitest)

Het aanbod

Deze interessante, uitdagende en dynamische functie als Software Tester brengt natuurlijk een mooi pakket aan primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden met zich mee:

-      Aantrekkelijk salaris, afgestemd op ervaring en capaciteit
-      Opleidingen/ mogelijkheden voor ontwikkeling
-      Flexibel privé en werk combineren
-      Goede pensioenregeling
-      Bonusregeling
-      Informele en open werksfeer
-      Reiskostenvergoeding

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Software . NET Developer

's-Hertogenbosch 40 uur

Als softwareontwikkelaar speel je een belangrijke rol in de succes- en groeimissie van ...

C++ Software Engineer

HELMOND HBO

Als Software Engineer bij Prodim speel je een cruciale rol bij het ontwerpen, ontwikkel...