Vacature

Solution Architect ERP

Als Solution Architect creëer, overzie en documenteer je alle voortgang. Met een eerlijke, transparante en no-nonsense houding overtuig en verzeker je dagelijks de klant, het projectteam en experts van de IT-oplossingen van de opdrachtgever.

Amsterdam HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Onze opdrachtgever is een Europees concern voor digitale diensten, dat grote internationale merken begeleidt bij het creëren van waarde met behulp van digitale technologieën. Zij creëren unieke en boeiende ervaringen en gebruiken daarbij de beste technologieën en methodologieën, evenals onze vaardigheden en overtuigingen. Zij ontwerpen, ontwikkelen en implementeren solide, uitstekend presterende architecturen die ondernemingen flexibeler maken, hun efficiency verhogen en hun groei bevorderen.

De bedrijfscultuur is no-nonsense, met veel ruimte voor persoonlijke groei en initiatieven. Hun vele internationale digitale specialisten omvatten meer dan twintig nationaliteiten, dus de werkomgeving is divers en internationaal georiënteerd.

De functie

Als Solution Architect beheer je processen zoals het verzamelen van vereisten, het leiden van projectintakes en het helder communiceren over prioriteiten, verbeteringen en oplossingen. Je moet voldoende ervaring hebben om verbeteringen in gang te zetten en Technical Leads en Software Developers te coachen op zowel technisch als architectonisch niveau.

Bovendien kun je vol vertrouwen architectuurworkshops met de klant leiden, technische mogelijkheden verkennen en na uitvoering beoordelingen uitvoeren om de effectiviteit te waarborgen. Indien nodig kan je gepassioneerd de voordelen uitleggen en de investering in software-architectuur verantwoorden. Ook documenteer je dergelijke architectuurbeslissingen voor latere referenties.

Je maakt gedegen architectuurimplementatieplannen, ontwikkelt risicobeoordelingen voor gerelateerde applicaties en houdt toezicht op het proces voor het kiezen tussen het kopen of bouwen van technologieoplossingen. Ook ben je gemotiveerd om je kennis verder uit te breiden.

Je kennisspectrum omvat deze essentiële onderwerpen:
Database engines;
Middleware;
Java;
Scripttalen;
Integratie van bedrijfsapplicaties;
ERP-systemen;
Hulpmiddelen voor het modelleren van architectuur;
Cloud-platformen;
Performance;
Security.

Het profiel

Onze opdrachtgever is ambitieus. Ze zoeken iemand met een passie voor digital, die graag van A tot Z aan uitdagende projecten werkt voor internationale, bekende bedrijven uit verschillende sectoren. Het is belangrijk dat je een analytische geest hebt en in staat bent om af te wijken van het bekende, om zo tot een betere oplossing voor de klant te komen. Je bent een uitvoerder die dingen voor elkaar krijgt en weet de klant, het projectteam en experts te overtuigen van jouw IT-oplossingen. Dat doe je met een eerlijke, transparante en no-nonsense houding.

Verder heb je:

Bachelor diploma in informatietechnologie of softwareontwikkeling;
Je spreekt vloeiend Engels, een professioneel niveau Nederlands is een pluspunt;
Positieve instelling en bent leergierig.

Je bent een teamspeler die gaat werken met een dynamisch, leuk en toegewijd team van digitale professionals. En je weet hoe je plezier met collega's kunt hebben tijdens de diverse bedrijfsevenementen die de klant organiseert.

Het aanbod

De opdrachtgever biedt het volgende:|

Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
Gunstige pensioenregeling;
25 vakantiedagen;
Laptop van werk;
Leaseauto is bespreekbaar, maar anders OV kaart;
Hybride werken;
Teambuildingactiviteiten;
Geen vast trainingsbudget, als het in het ontwikkelplan past is niets te gek;
Gebruik van het Hello 24/7 platform (mantelzorg ondersteuning);
Mooi kantoor aan het IJ.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

ICT regisseur

's-Gravenhage HBO

Voor Haag wonen is Personnel Search IT recruitment op zoek naar een ICT regisseur ...

Functioneel Beheerder AFAS

Utrecht HBO

Voor Slachtofferhulp Nederland is Personnel Search op zoek naar een ervaren Functioneel...