Vacature

Solution Architect HL7

Als Solution Architect bij NewCompliance lever je met jouw technische skills een waardevolle bijdrage aan het verbeteren van kwaliteit van de zorg. Een mooie en uitdagende functie voor getalenteerde technologen zoals jij!

's-Gravenhage HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

NewCompliance wereldwijd één van de koplopers op het gebied van interoperabele IT-platformen. Haar doel is om zorgprofessionals in staat te stellen patiëntenzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, de kwaliteit van de zorg te verbeteren, en tegelijkertijd kosten en procesverspilling te verminderen. Het bedrijf bestaat uit een team van ervaren professionals die uit de eerste hand ervaring hebben met het bouwen en opschalen van digitale gezondheidsoplossingen binnen de IT gezondheidszorg. 

In de afgelopen 15 jaar is NewCompliance uitgegroeid tot een succesvol merk en wereldleider in de bruikbare medische informatie-industrie, actief in meer dan 35 zorgstelsels in Europa en de Verenigde Staten. NewCompliance ondersteunt gerenommeerde partners zoals o.a. Stryker, Philips en Medtronic met haar technologische oplossingen.

De functie

Als Solution Architect speel je een sleutelrol bij de uitvoering van hun snelle nationale portfolio en dien je als facilitator, systeemanalist, contactpersoon en coach. Je werkt nauw samen met klanten en lokale distributeurs, ter ondersteuning van het tot stand brengen van systeemintegraties en interfaces (HL7, API, GBS/BMS) met ziekenhuissoftwaretoepassingen (EMR, ziekenhuisapparatuur, IoT). 

Je ontwerpt en ontwikkelt manieren om de EMR/EHR en gebouwen van klanten te integreren met de NewCompliance-oplossingen en zet deze vereisten om in technische specificaties. Je begrijpt de relevante problemen en IT-vereisten en geeft advies over product- en integratiebeslissingen om een correcte naleving en klantsucces te garanderen. Dankzij jouw expertise zijn de resultaten van projectimplementaties stabiel en succesvol.

Jouw primaire taken en verantwoordelijkheden zijn:

-      Installeren en configureren van klantomgevingen (d.w.z. acceptatie en productie);
-      Samenwerken met het ontwikkelingsteam om de software en geautomatiseerde testimplementatiepraktijken continu te verbeteren;
-      Overleggen met interne IT-collega's, materiedeskundigen en andere teamleden om de vereisten voor gegevensextractie en transformatie te bepalen;
-      Definieer de drive-interfacevereisten en specificaties voor het in kaart brengen van inkomende/uitgaande berichten. 
-      Coördineer de opzet van veilige mechanismen voor gegevensoverdracht tussen EPD's, gebouwbeheersystemen en/of PMS;
-      Coördinatie en ondersteuning bieden bij gebruikersacceptatietesten (planning, organisatie, uitvoering en ondersteuning).

Je bent circa 10-20% van je tijd extern op locatie, voor o.a. bezoek aan projectlocaties, on-site teamtraining of ondersteuning, veldevenementen, klantimplementaties of een go-live. Voor klantbezoeken is vervoer aanwezig.

Het profiel

NewCompliance zoekt een getalenteerde en gedreven technoloog, die visie zal brengen in de samenwerking met haar klanten en IT-teams, om de implementatie van haar platform en diensten op een soepele, consistente manier te beheren en te leveren. 

Vanwege het intensieve contact met klanten en lokale distributeurs is het essentieel dat je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden én mensenvaardigheden. Je kan oplossingselementen documenteren en duidelijk uitleggen aan zowel management als aan klinisch personeel. Daarnaast ben je gericht op en creatief in het vinden van oplossingen die processen, systemen en mensen combineren.

Daarnaast beschik je over:

-      Hbo-werk- en -denkniveau;
-      2-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
-      Diepgaande kennis van en ervaring met IT-integraties;
-      Sterke communicatieve vaardigheden, ook in het Engels;
-      Bekend met werken in Agile/Scrum omgevingen;
-      Basiskennis van digitale (zorg)vraagstukken en -ontwikkelingen: grote EPD-leveranciers, interoperabiliteit, HL7, FHIR, Modbus/BACnet is een pre;
-      Ervaring met het werken met Enterprise en/of Cloud (healthcare) software is een pre;
-      Ervaring met het werken met SQL, HL7 2.x, FHIR en/of het gebruik van integratie-engines zoals Mirth, Cloverleaf, Ensemble etc. is een groot pluspunt maar niet essentieel;
-      Ervaring met datatransformatie en het in kaart brengen/configureren van interfacetypes zoals: ADT, ORU, SIU, XML is een pre.

Het aanbod

NewCompliance biedt het volgende:

-      Marktconform salaris o.b.v. kennis & ervaring;
-      32 of 36 uur werken is mogelijk in overleg;
-      25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
-      Hybride werken (3 dagen kantoor, 2 dagen thuis);
-      Laptop van de zaak;
-      eSIM (of mobiele telefoon indien gewenst);
-      Thuiswerkvergoeding;
-      Pensioenregeling;
-      Verzorgde (gratis) lunch op kantoor.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Applicatie Support medewerker ZOHO Desk

's-Gravenhage

Als Applicatie Support medewerker zal je nauw samenwerken met de Solution Architect en ...

Solution Architect ERP

Amsterdam HBO

Als Solution Architect beheer je processen zoals het verzamelen van vereisten, het leid...