Vacature

Teamleader Power Apps Development

Als Teamleader Power Apps Development ben je verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en onderhouden van Power Apps-oplossingen en het leveren van technische expertise op het gebied van Power Apps, Dataverse, Model-Driven Apps, Power Apps Pages, JavaScript, en XML. Daarnaast acteer je als teamleader  voor je directe collega.

's-Hertogenbosch HBO 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Train Charter Services ondersteunt de ontwikkeling en de dagelijkse werking van meerdere initiatieven op het gebied van speciale passagiersdiensten in heel Europa. Hun diensten variëren van het ondersteunen van het ontwerp van de dienst, het uitvoeren van de dienst door op te treden als spoorwegonderneming, als onderhoudsentiteit of beide, en het aanbieden van rollend materieel aan hun klanten.

De functie

Voor Train Charter Services is Personnel Search exclusief op zoek naar een Teamleader Power App Development die hun organisatie komt versterken. Als Teamleader Power Apps Development ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van Power Apps-oplossingen en het leveren van technische expertise op het gebied van Power Apps, Dataverse, Model-Driven Apps, Power Apps Pages, JavaScript, en XML. Je werkt nauw samen met hun interne teams om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de zakelijke behoeften en processen van hun klanten. Je gaat werken aan integraties met externe systemen en gegevensbronnen. Je test ontwikkelde applicaties en bedenkt hoe eventuele technische problemen op te lossen. Daarnaast documenteer je ontwikkelde oplossingen en houd je technische documentatie bij.

Het profiel

Jij hebt kennis van Dataverse en Power Apps Model-Driven Apps. Daarnaast heb je ervaring met het ontwikkelen van Power Apps Pages. Jij beschikt over een uitstekend probleemoplossend vermogen en sterke analytische vaardigheden.

Je hebt goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische concepten aan niet-technische belanghebbenden uit te leggen. Jij bent een teamspeler met de mogelijkheid om goed zelfstandig te kunnen werken. Bij Train Charter werkt iedereen vanuit huis en word je volledig gefaciliteerd en ondersteund. 


Tevens beschik jij over:

Minimaal 7-8 jaar ervaring als Power Apps Developer.

Sterke vaardigheden in JavaScript en XML.

Diepgaande kennis van het Microsoft Power Platform.

Bereidheid om op de hoogte te blijven van nieuwe technologieën en tools binnen het Power Platform-ecosysteem.

Het aanbod

Voor jouw werk en inzet biedt Train Charter Services het volgende:

Een uitstekend salaris conform jouw kennis en ervaring;

30 vakantiedagen;

Pensioenregeling;

100% remote;

Thuiswerkplek wordt volledig gefaciliteerd.


Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Data Analist

's-Gravenhage HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingrediënte...