Vacature

Technisch applicatiebeheerder Azure

In jouw rol als Technisch applicatiebeheerder help je Fletcher Hotels maximaal gebruik te laten maken van diverse applicaties én verder te innoveren. Jouw inbreng hierin is meer dan welkom!

NIEUWEGEIN HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Fletcher Hotels onderscheidt zich sinds 1997 door zijn authentieke Hotel-Restaurants die veelal zijn gevestigd in historierijke gebouwen. Met inmiddels ruim 110 unieke 3- en 4-sterren hotels is Fletcher Hotel de grootste hotelketen van Nederland. Haar hotels zijn uniek en hebben allemaal een eigen beleving en sfeer. Je vindt deze hotels op de mooiste plekken in Nederland.

Bij Fletcher Hotels heb je een uitdagende baan. Heb je het al gehoord van de medewerker bediening die in een aantal jaar hotelmanager is geworden? Dat kan, bij Fletcher! De ontwikkelingsmogelijkheden bij de organisatie zijn dus sterk aanwezig.

De functie

Binnen de afdeling ICT op het cluster ‘applicatiebeheer’ help je mee om Fletcher maximaal gebruik te laten maken van een gevarieerd aanbod van applicaties. Ze hebben standaardsoftware, maar ontwikkelen daarnaast ook zelf. Je kan op een projectgerichte manier helpen innoveren, waarbij je direct jouw kennis en interesse voor het verbeteren van de werkwijze in ruime mate kwijt kan. Ook ben je geïnteresseerd hoe data Fletcher kan helpen door ondersteuning van hun Business Intelligence oplossing.

Via een informele sfeer met korte lijnen bepalen ze samen welke kant zij op gaan. Jouw inbreng is daarin meer dan welkom. Je hebt dus echt een actieve rol in de oplossingen die ze aanbieden. Verder is de interactie met collega’s en leveranciers een belangrijk onderdeel van je werk, waar je samen helpt met wat beter kan en nieuwe mogelijkheden bekijkt en opvolgt.

Het profiel

In deze rol is het belangrijk dat je creatief en oplossings- en resultaatgericht bent. Je kan goed zelfstandig werken, maar werkt ook graag in een hecht team. Verder beschik je over:

Ca. 3 jaar ervaring op het gebied van (technische) bedrijfsapplicaties. 
Je bent bekend met SQL;
Je bent bekend met data (flows);
Ervaring met koppelingen van applicaties en interesse in uitbreiding van deze kennis;
Je denkt mee in de gebruikersprocessen en kan deze te vertalen naar oplossingen;
Je bezit een HBO werk- en denkniveau;
Kennis van Azure applicaties en integraties is een pre.

Het aanbod

Meer dan marktconform salaris;
Mogelijkheid tot een vast dienstverband;
25 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband;
8% vakantiegeld;
Twee gratis overnachtingen in een Fletcher hotel na jouw indiensttreding;
Volop doorgroeimogelijkheden;
Een strippenkaart met voordelen in overvloed, waaronder korting in alle Fletcher hotels of de nieuwste producten. Tevens voor vrienden en familie.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een: (Senior) Softw...

Data Analist

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingredi&eum...