Vacature

Testcoördinator

Heb jij passie voor kwaliteit en techniek? Ben je communicatief sterk en een slimme doener? Dan is de rol van Testcoördinator bij Delta Energie zeker iets voor jou! 

Middelburg HBO 40 uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Delta Energie geeft je positieve energie! Alles wat zij doet helpt haar klanten bij het zetten van stappen naar een duurzamer en CO2-neutraal leven. Je komt te werken in het episch centrum van de Zeeuwse energietransitie, in een enthousiast en hardwerkend team van zo’n 150 collega’s. 

De functie

De Testcoördinator werkt op de afdeling IT met ruim 20 collega’s. Deze afdeling heeft als doel het optimaliseren van de IT-dienstverlening, zowel voor klanten als voor interne gebruikers, voor meer gebruiksvriendelijkheid tegen acceptabele kosten.


Het IT-landschap bestaat uit geïntegreerde systemen en applicaties die door onze opdrachtgever en meerdere externe leveranciers worden geleverd en/of beheerd. Als Testcoördinator ben je één van de vier collega’s van het Release & Deployment team. Dit team is verantwoordelijk voor het gecontroleerd testen en implementeren van softwarewijzigingen, projecten/releases en productieverstoringen (hotfixes) op de ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgeving. Je stemt de testscope en de integraliteit van projecten en releases af met de stakeholders, rapporteert over de testvoortgang en bent de adviserende expert. Je hebt ook als taak om de verschillende omgevingen te actualiseren, te voorzien van verse datasets en hierbij scherp te monitoren dat alle systemen, applicaties en portalen synchroon met elkaar blijven functioneren. Het team ondersteunt elkaar bij de werkzaamheden en de mogelijke uitdagingen die het tegenkomt.

Het profiel

Heb jij passie voor kwaliteit en techniek? Ben je communicatief sterk en een slimme doener? Dan is de rol van Testcoördinator zeker iets voor jou! 


Kwaliteit van opgeleverde software vind jij belangrijk en hier wil je dan ook je steentje aan bijdragen. Je bent een ondernemende testprofessional met ambitie en doorzettingsvermogen. We zoeken een enthousiast persoon met een bepaalde durf en zelfvertrouwen om zaken te realiseren. Jij bent analytisch sterk, werkt gestructureerd, en kunt zelfstandig en als teamspeler klantgericht handelen en luisteren en beschikt over politieke sensitiviteit. Je hebt zeker geen 9-tot-5 mentaliteit en bent bereid om op flexibele tijden te werken.Jij hebt:


HBO werk- en denkniveau, studie in ICT-richting met 3 jaar ervaring als Testcoördinator

ISTQB® en/of TMap NEXT® gecertificeerd

Methodische achtergrond in software development en testen (denk aan Scrum, Agile)

Kennis van Continuous Integration/ Continuous Deployment

Ervaring met ontwikkel- en testtrajecten gebaseerd op veranderende bedrijfsprocessen

Affiniteit met Microsoft Azure DevOps en ervaring met het beheer van testen

Het aanbod

Een mooie job met perspectief bij een betrouwbare en goede werkgever in de energiesector waar jij met prettige mensen samenwerkt en je samen bijna iedere dag “een andere puzzel” mag oplossen. Je getoonde grote inzet wordt gezien én beloond.


Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bieden wij jou een salaris in schaal 9 van maximaal € 4.561 bruto per maand, aangevuld met een benefit budget waarbij je zelf bepaalt hoe je je arbeidsvoorwaarden inzet. Verder bieden we je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve korting op een ziektekostenverzekering, een korting op jouw gas-en energie rekening  en substantiële korting op bijvoorbeeld de abonnementskosten van jouw fitnessclub. Ook zijn er volop professionele ontwikkelmogelijkheden binnen onze organisatie.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior System Engineer

Eindhoven HBO Universitair

Als Senior System Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, maken en uitvoer...

Software Developer .NET

Rotterdam HBO Universitair 36 uur

Als .NET Developer ga je aan de slag met het ontwerpen, realiseren, testen en implement...