Veelgestelde vragen

Hier vindt u antwoorden over het sollicitatieproces en het vinden van de juiste vacatures. Wij hebben de belangrijkste informatie samengevat die u nodig hebt om succesvol te zijn in uw zoektocht.

 

Welke recruitment diensten biedt Personnel Search aan?
+ -

Personnel Search IT Recruitment biedt zowel recruitment voor tijdelijke opdrachten als voor vast dienstverband. Wij bieden Werving & Selectie, Executive Search en Interim/Freelance. Ook kunnen wij wereldwijd werven middels Expat Recruitment. 

Hoeveel ervaring heeft Personnel Search op het gebied van IT-recruitment?
+ -

Personnel Search IT Recruitment is opgericht in 2002. Onze recruiters hebben samen meer dan 35 jaar ervaring in het werven van ervaren en gespecialiseerde IT-professionals binnen én buiten Nederland. We hebben door de jaren heen honderden bedrijven geholpen aan nieuwe IT-collega’s.  

Welke IT-functies heeft Personnel Search in het verleden met succes vervuld?
+ -

Wij bemiddelen o.a. ambitieuze medior en senior IT-professionals in functies als Back End Developer, Front End Developer Software Engineer, DevOps Engineer, Netwerk Engineer, Applicatiebeheerder, Business Intelligence Specialist, Full Stack Developer, .NET Developer, PHP Developer en Software Tester, en nog véél meer IT-functies. 

Kan Personnel Search ook op C-level werven?
+ -

Zeker, Personnel Search heeft jarenlange ervaring in het werven van C-level kandidaten voor (IT-)bedrijven. Wij kunnen bijvoorbeeld Chief Technology Officers (CTO), Chief Information Officers (CIO), IT-managers en -directie headhunten voor uw organisatie. Lees verder over headhunting / executive search. 

Biedt Personnel Search aanvullende diensten aan, zoals HR-advies, employer branding advies of trainingen?
+ -

Personnel Search geeft geen advies over employer branding en biedt geen trainingen zelf aan. Wel geven wij vanuit onze jarenlange ervaring in en kennis van de IT advies over passende en marktconforme salarissen voor IT-ers. Zodoende kunnen wij u helpen met het opzetten van een goed salarishuis voor uw IT-afdeling. Neem contact op voor meer informatie.

 

Wat maakt Personnel Search anders dan andere recruitmentbureaus?
+ -

Personnel Search hanteert een onderscheidende werkwijze. Wij werken exclusief voor opdrachtgevers en kunnen daarom meer tijd en aandacht in zowel de technische intake als vacaturetekst steken. Dat maakt de daadwerkelijke werving vele malen efficiënter. Met een online assessment testen wij de technische skills van kandidaten om er zeker van te zijn dat zij voldoende kennis in huis hebben om de functie goed uit te kunnen voeren. Plus, om de beste match te vinden kijken wij verder dan alleen technische vaardigheden van kandidaten. Wat drijft iemand? Wat vindt diegene belangrijk in zijn werk(gever)? We zoeken zodoende naar een match op bedrijfscultuur en karakter. Als dat goed past zorgt dat vrijwel altijd voor langdurig personeelsbehoud. 

 

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op