Vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Personnel Search IT Recruitment ga je lid van het Sales-team aan de slag om onze klantenkring te vergroten.

Breda HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Personnel Search IT Recruitment is een niche recruitmentbureau, opgericht in 2002, dat zich richt op het werven en plaatsen van HBO/WO geschoolde IT-ers met minstens 4 jaar ervaring. 

Vanuit het kantoor in het BondPark Breda bouwt ons hechte team aan het succes van de organisatie. Onze opdrachtgevers zijn in de regel Nederlandse bedrijven, wij werven zowel nationaal als internationaal.

Sales Manager Nicole vertelt: “Tijdens mijn meeloopmiddag sprak direct de dynamiek in de organisatie me aan! We werken in een vlakke organisatie, iedereen is hier gelijk. Plus het is fijn om bij een recruitmentbureau te werken waar op een integere wijze geworven wordt, hoe je zelf ook benaderd zou willen worden.”

De functie

Jouw belangrijkste taak is het ondersteunen van de Sales Manager door telefonische acquisitie. Je gaat actief op zoek naar potentiële klanten en gaat deze koud bellen om onze recruitment dienstverleningen onder de aandacht te brengen. Daarnaast plan je de eerste kennismakingsgesprekken in tussen de potentiële klant en onze Sales Manager en Managing Director. 

Werkzaamheden:
- Interessante prospects te selecteren;
- Telefonische (koude) acquisitie;
- Afspraken en kennismakingsgesprekken inplannen.


Om jou optimaal te helpen bij het leren kennen van de dienstverlening én werkwijze van Personnel Search IT Recruitment vinden we het fijn als je gedurende de inwerkperiode fulltime op ons kantoor in Breda aanwezig bent. Daarna is thuiswerken mogelijk in overleg.

Het profiel

Met jouw ervaring in de (telefonische) verkoop weet je dat je normaal gesproken vast zit aan een strak salesscript. Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Personnel Search IT Recruitment krijg je natuurlijk richtlijnen mee, maar heb je juist wél de vrijheid om deze op jouw eigen wijze te communiceren in telefonische salesgesprekken met prospects. We werken ook niet met een voorgekauwde bellijst – jij mag zelf onderzoeken welke prospects interessant zijn om te benaderen.

Met jouw zelfverzekerde houding en communicatieve vaardigheden ga jij met ieder type prospect en persoon een telefonisch gesprek aan. Daarbij blijf je altijd klantgericht en integer. Natuurlijk ben jij ook commercieel ingesteld en zie jij iedere ‘nee’ als een toekomstige ‘ja’. 

Daarnaast beschik jij over:

- Aantoonbare (telefonische) sales ervaring;
- HBO werk- & denkniveau;
- Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Zeker weten dat deze functie bij jou past? Je kunt dan een halve dag meedraaien in de organisatie om de sfeer te proeven en kennis te maken met je aanstaande collega’s.

Het aanbod

We bieden je veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, naast uitstekende arbeidsvoorwaarden. Binnen het cafetariamodel kun je keuzes maken in onder meer salaris, aanvullende opleidingen, pensioen, mobiliteit, laptop en mobiel.

Interesse? Stuur je CV, LinkedInprofiel en korte motivatie naar Sales Manager Nicole Frensch op nicole@personnelsearch.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Dan kan je bellen met Nicole Frensch op 06-18 60 32 12 of 076-52 05 511. 

Omdat wij als recruitmentbureau natuurlijk het goede voorbeeld moeten geven, beloven we dat je binnen 1 werkdag een reactie van ons krijgt. Willen we met je verder, dan heb je op korte termijn je eerste sollicitatiegesprek met Nicole Frensch en Marc Vermeulen.

Nicole Frensch
Sales Manager
0618603212 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Software Development Engineer PLC

RAAMSDONKSVEER HBO

Als Software Development Engineer werk je binnen de afdeling Software Engineering. ...