Vacature

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Personnel Search IT Recruitment ga je als lid van het Sales-team aan de slag om onze klantenkring te vergroten.

Prinsenbeek (Breda) HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Personnel Search IT Recruitment is een niche recruitmentbureau, opgericht in 2002, dat zich richt op het werven en plaatsen van HBO/WO geschoolde IT-ers met minstens 4 jaar ervaring. 

Vanuit het kantoor in Prinsenbeek bouwt ons hechte team aan het succes van de organisatie. Onze opdrachtgevers zijn in de regel Nederlandse bedrijven, wij werven zowel nationaal als internationaal.

De functie

Jouw belangrijkste taak is het ondersteunen van de directie door telefonische acquisitie. Je gaat actief op zoek naar potentiële klanten en gaat deze koud bellen om onze recruitment dienstverleningen onder de aandacht te brengen. Daarnaast plan je de eerste kennismakingsgesprekken in tussen de potentiële klant en onze Operational Manager en/of Managing Director.


Werkzaamheden:
- Interessante prospects te selecteren;
- Telefonische (koude) acquisitie;
- Afspraken en kennismakingsgesprekken inplannen.


Om jou optimaal te helpen bij het leren kennen van de dienstverlening én werkwijze van Personnel Search IT Recruitment vinden we het fijn als je gedurende de inwerkperiode fulltime op ons kantoor bij Breda (Prinsenbeek) aanwezig bent. Daarna is thuiswerken mogelijk in overleg.

Het profiel

Met jouw ervaring in de (telefonische) verkoop weet je dat je normaal gesproken vast zit aan een strak salesscript. Als Commercieel Medewerker Binnendienst bij Personnel Search IT Recruitment krijg je natuurlijk richtlijnen mee, maar heb je juist wél de vrijheid om deze op jouw eigen wijze te communiceren in telefonische salesgesprekken met prospects. We werken ook niet met een voorgekauwde bellijst – jij mag zelf onderzoeken welke prospects interessant zijn om te benaderen.

Met jouw zelfverzekerde houding en communicatieve vaardigheden ga jij met ieder type prospect en persoon een telefonisch gesprek aan. Daarbij blijf je altijd klantgericht en integer. Natuurlijk ben jij ook commercieel ingesteld en zie jij iedere ‘nee’ als een toekomstige ‘ja’. 

Daarnaast beschik jij over:

- Aantoonbare (telefonische) sales ervaring;
- HBO werk- & denkniveau;
- Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Zeker weten dat deze functie bij jou past? Je kunt dan een halve dag meedraaien in de organisatie om de sfeer te proeven en kennis te maken met je aanstaande collega’s.

Het aanbod

We bieden je veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling, naast uitstekende arbeidsvoorwaarden. Binnen het cafetariamodel kun je keuzes maken in onder meer salaris, aanvullende opleidingen, pensioen, mobiliteit, laptop en mobiel.

Interesse? Stuur je CV, LinkedInprofiel en korte motivatie naar Operational Manager Dion Hagenaars op Dion@personnelsearch.nl. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Heb je nog vragen? Dan kan je bellen met Dion Hagenaars op 06-42 02 14 80 of 076-52 05 511. 

Omdat wij als recruitmentbureau natuurlijk het goede voorbeeld moeten geven, beloven we dat je binnen 1 werkdag een reactie van ons krijgt. Willen we met je verder, dan heb je op korte termijn je eerste sollicitatiegesprek met Dion Hagenaars en Marc Vermeulen.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een: (Senior) Softw...

Data Analist

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingredi&eum...