Wij zijn er om opdrachtgevers & IT Professionals volledig te ontzorgen

Oftewel de manier waarop wij keer op keer onze vacatures van opdrachtgevers weten te matchen aan de beste IT-specialisten. Wij gaan zeer gestructureerd en doelgericht aan het werk met altijd dezelfde stip op de horizon.
Een meer dan tevreden opdrachtgever en IT professional die met veel plezier aan zijn of haar nieuwe uitdaging werkt.
Alleen het beste of niets!

Deta-vast

Een jaar gedetacheerd, daarna kosteloos in vaste dienst. Volledig begeleid, gecertificeerd en ontzorgt! Daarna eventueel permanent bij u als opdrachtgever aan de slag. The best of both worlds, wel zo eerlijk. Bij een deta-vast constructie bespaart u op de kosten van een werving & selectie opdracht.

Werving & Selectie

Klassiek, maar zeker niet standaard. Wij doen aan high-end werving & selectie, waarin alleen de meest geschikte kandidaten het traject naar onze opdrachtgevers doorlopen.

Wij zien graag een match niet alleen op skills, maar zeker ook op DNA. Oftwel, past de kandidaat binnen de organisatie als persoon? Ga de uitdaging aan!

Executive Search

Onze executive search methode, ook wel headhunting genoemd, heeft een hoge en duurzamere kans op succes. Dat is een feit. Headhunting wordt vaak geassocieerd met mannen in grijze krijtstreep pakken die een advertentie plaatsen, sigaren roken en vooral afwachten. Bij ons heet dat ‘post & pray’. Daar doen wij niet aan. Een succesvolle headhunter vraagt, vindt, werkt met de nieuwste technologie en bemiddelt zo de best beschikbare kandidaat in de markt.

De succesfactor van onze methode? Onze geïntegreerde executive search aanpak is mensgericht én DNA gedreven.

Daarom kies je voor Personnel Search IT Recruitment

Zeer omvangrijk netwerk

Ruim twintig jaar ervaring

Exclusieve recruitment partner

Ervaren recruitment consultants

Technisch en functioneel testen in eigen beheer

100% ontzorging van opdrachtgever en kandidaat

No cure no pay IT recruitment

Wij zijn overtuigd van de kracht van exclusieve werving. Daarom werken wij niet op basis van no cure no pay. Voorafgaand aan het traject bepalen wij samen de fee, waarvan de helft voorafgaand gefactureerd wordt en de andere helft na plaatsing. Op deze manier ontstaat er namelijk een commitment tussen beide partijen die de samenwerking en het eindresultaat ten goede komt.

Meer over no cure no pay IT Recruitment

Direct starten?

stuur ons een bericht