highly skilled expats

Expat Recruitment

Bent u op zoek naar ervaren en hoogopgeleide IT professionals om uw bedrijf te versterken? Maar blijkt het een lastige opgave om kandidaten lokaal te werven en staat uw vacature mede daarom (te) lang open? Dan kunt u wereldwijde werving overwegen om high skilled expats in dienst te nemen, bijvoorbeeld via werving & selectie.

Weet u nog niet zeker of u expats in dienst wil nemen? Lees dan meer over de voordelen van expats aannemen voor uw organisatie.

22 jaar ervaring in expat recruitment

Personnel Search IT Recruitment heeft meer dan 22 jaar ervaring in het werven van IT-professionals voor bedrijven, zowel binnen Nederland als internationaal. Door de jaren heen hebben we bij diverse opdrachtgevers internationale medewerkers, expats en kennismigranten geplaatst naar volle tevredenheid.

Werving & selectie internationale IT-professionals

Vanzelfsprekend verzorgen wij de werving & selectie van kennismigranten en expats en stellen we de beste internationale IT professionals van onze shortlist aan u voor. Ook kunnen we de kandidaat naar Nederland overvliegen voor een face-to-face interview, indien dat uw voorkeur heeft ten opzichte van een videocall of telefonisch gesprek.

Volledige ontzorging aannemen expats

Nederlandse bedrijven die expats, kennismigranten en/of internationale medewerkers willen aannemen of in dienst hebben, krijgen met meer en complexere processen te maken als het gaat om de daadwerkelijke tewerkstelling en wet- en regelgeving.

Twijfelt u over het aannemen van internationale IT-ers, omdat u geen risico’s wilt lopen en opziet tegen de processen rondom o.a. de werving & selectie, en daarnaast de wettelijke en administratieve aspecten van het contracteren van expats?

Geen zorgen: als one-stop shop ontzorgen wij u volledig bij de indienstneming van internationale medewerkers. Van immigratie en relocation tot salarisadministratie en payrolling – wij regelen alle zaken zodat uw nieuwe medewerkers zorgeloos kunnen starten bij uw organisatie.

De voordelen van
Expat recruitment
via Personnel Search

+20 jaar ervaring

Volledige ontzorging tewerkstelling

Ondersteuning bij relocation

Geen administratieve rompslomp

Altijd eerlijk en transparant advies

Uitgebreide kennis van processen

Hulp bij administratie & verhuizing expats

Wilt u de internationale kandidaat aannemen? Dan neemt onze backoffice alle administratieve afronding van u over. Zo zorgen wij (indien nodig) voor een verblijfs- en werkvergunning, helpen we bij het vinden van een geschikte woning en ondersteunen we de kandidaat bij alle andere vereiste zaken rondom het verhuizen naar en wonen in Nederland.

Het regelen van scholing van de eventueel meekomende kinderen en helpen bij de eerste aangifte inkomensbelasting behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten over expat recruitment?

Meer weten over het aannemen van expats en hoe wij u daarin kunnen ontzorgen? Neem dan via onderstaand formulier of telefonisch contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening omtrent expats.

Ontdek de mogelijkheden
van expat recruitment