voor hoge retentie

Onze dienstverlening

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda zoeken onze ervaren recruiters wereldwijd naar de meest geschikte IT professionals voor opdrachtgevers, op basis van een freelance constructie of de klassieke werving & selectie. Wij werken enkel retained - dat garandeert onze opdrachtgevers exclusiviteit en commitment en stelt ons in staat met aandacht kandidaten te werven die qua capaciteiten én karakter het beste passen bij uw organisatie.

Snel naar:

Interim of werving & selectie

In onze werkwijze staat snelheid, eerlijk advies en persoonlijke aandacht centraal. Of u nu kiest voor interim of werving & selectie, wij ontzorgen u volledig gedurende het sollicitatieproces. Kandidaten doorlopen een strenge selectieprocedure inclusief technisch testen, zodat wij zeker weten dat de technische skills aansluiten bij uw behoeften. 

Waar heeft u behoefte aan?

Werving & Selectie

Werving & selectie is méér dan alleen het matchen van opdrachtgever en kandidaat op de technische vereisten. Het gaat om begrip van cultuur, ontwikkeling van verwachtingen en de juiste professional matchen qua persoonlijkheid. Met ruim 20 jaar ervaring in IT Recruitment weet Personnel Search de beste kandidaat te vinden, die zowel qua kennis en ervaring als karakter en houding past bij uw organisatie.

Meer over Werving & Selectie

Executive Search

Heeft u behoefte aan versterking op C-level? Onze executive search methode boekt altijd duurzaam resultaat dankzij de mensgerichte aanpak. Bij geschikte kandidaten wordt altijd een IT technisch én een persoonlijk assessment afgenomen, om zeker te weten dat de kandidaat op alle vlakken goed bij uw organisatie past. Die match op zowel capaciteiten als karakter is kenmerkend voor Personnel Search en zorgt voor een hoge retentie en langdurig resultaat bij opdrachtgevers.

Meer over Executive Search

Expat recruitment

Bent u op zoek naar ervaren en hoogopgeleide IT professionals om uw bedrijf te versterken? Maar blijkt het een lastige opgave om kandidaten lokaal te werven en staat uw vacature mede daarom (te) lang open? Dan kunt u wereldwijde werving overwegen om high skilled expats in dienst te nemen!

Meer over expat recruitment

Freelance

Heeft u ervaren IT-specialisten nodig op freelance of interim basis? Ook dan kan Personnel Search de juiste kandidaten voor u vinden. Wij stemmen uw behoeften af op die van de beschikbare kandidaat om zo de perfecte match te vinden voor uw tijdelijke project(en).

Meer over tijdelijke inhuur

Onze werkwijze

Wij geven u altijd eerlijk advies over de haalbaarheid van uw vacature(s). Gedurende het traject werkt u altijd met een vaste contactpersoon als aanspreekpunt. Daarnaast werken wij met een fixed fee, die wij vooraf samen aan de hand van een oriënterende afspraak vaststellen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

meer over onze werkwijze

Hulp nodig van Personnel Search?

Zoekt u een high-end IT recruitment partner die voor u uw nieuwe professional zoekt? Dan zijn wij dé partij voor u. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers, waardoor wij persoonlijke aandacht en commitment kunnen garanderen. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u.

Neem contact op
waarom
kiest u voor
personnel search
IT recruitment?

+20 jaar ervaring

Marktleider in IT Recruitment

Volledige ontzorging sollicitatieproces

Kandidaten worden technisch getest

Transparant & eerlijk advies

98% Succesrate

Is dit iets voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Direct starten?
Stuur ons een bericht