Uw partner in Headhunting

Executive search

Heeft u behoefte aan versterking voor directie- of managementfuncties? Ook dan kunnen wij u helpen. Onze persoonsgerichte werkwijze en exclusieve werving zorgt voor een IT directeur of manager die écht bij uw organisatie past. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Executive search met persoonlijke aandacht

Oprichter Marc Vermeulen staat persoonlijk tot uw beschikking. Zijn executive search methode boekt altijd duurzaam resultaat dankzij de mensgerichte aanpak, gericht op zowel persoonlijkheid als technische kennis en werkervaring. Zo bemiddelt hij in korte tijd de beste kandidaat voor uw organisatie.

Vanwege zijn meer dan 25 jaar ervaring in IT recruitment kan Marc u als geen ander adviseren of de functie- en persoonlijkheidseisen passen bij de behoeften en groeiambities van uw organisatie. Ook schat hij de haalbaarheid van de vacature in op basis van de gestelde eisen.

Technische & persoonlijke assessments

Marc Vermeulen beschikt over een zeer uitgebreid en wereldwijd netwerk van executives. Zo weet hij snel de juiste persoon te vinden om uw boardroom te versterken. Ook worden zowel een IT technisch als een persoonlijk assessment afgenomen, om zeker te weten dat de kandidaat op alle vlakken goed bij uw organisatie past. Die match op zowel capaciteiten als karakter is kenmerkend voor onze werkwijze en zorgt voor een hoge retentie en langdurig resultaat bij opdrachtgevers.

Inclusief onboarding

Onboarding, ook daar zijn we sterk in. Marc Vermeulen richt zich bij bemiddeling op het langetermijnsucces van de nieuw aangestelde manager. Daarom is onboarding gedurende het eerste jaar van het nieuwe dienstverband standaard. Dan onboarden wij de kandidaat in de organisatie en de organisatie in de kandidaat. Voor executives buiten Nederland regelen wij alles, van een woning tot BSN en een school voor de kinderen. Zo kan de nieuwe manager zich volledig focussen op zijn of haar taken. 

 

waarom
kiest u voor
ons als headhunter?

25 jaar ervaring in IT recruitment

Groot & wereldwijd C-level netwerk

Technische & persoonlijke assessments

Inclusief onboarding kandidaat in uw organisatie

Volledige ontzorging sollicitatieproces

Direct op payroll

Welke IT functie zoekt u?

Voor executive search bemiddelen wij o.a. (IT) managers en directieleden voor bedrijven in de IT sector. Neem contact met ons op of we u kunnen helpen met het invullen van uw vacature.

Heeft uw organisatie behoefte aan C-level versterking?

Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Of lees meer over onze andere dienstverlening, zoals detavast of werving & selectie en ontdek of onze werkwijze bij u past.

Direct starten?
stuur ons een bericht