tijdelijke basis

interim

Heeft u ervaren IT-specialisten nodig op freelance of interim basis? Dan kan Personnel Search IT Recruitment de juiste kandidaten voor u vinden. Wij stemmen uw behoeften af op die van de beschikbare kandidaat om zo de perfecte match te vinden voor uw tijdelijke project(en). Meer weten? Kom direct met ons in contact.

Uitgebreid netwerk freelance & interim IT-specialisten

Personnel Search IT Recruitment heeft meer dan 25 jaar ervaring met het werven van tijdelijk IT-specialisten met ervaring. Onze IT-recruiters staan voortdurend in contact met ons uitgebreide netwerk van freelancers en zijn altijd op de hoogte welke IT-professionals beschikbaar zijn (of komen) voor nieuwe opdrachten. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en u voorzien van snel inzetbare professionals.

Tijdelijke IT professionals met ervaring

De IT-professionals die wij bemiddelen zijn ervaren professionals in hun vakgebied. Zij kunnen als geen ander uw organisatie en lopende projecten verrijken met hun kennis en ervaring. Vanzelfsprekend hanteren wij bij het zoeken van de juiste interim IT-specialist onze bewezen werkwijze. Waarbij wij exclusief voor uw organisatie werven. Wij zoeken naar een match op karakter én skills. Uiteraard hanteren wij transparante tarieven. Wij benchmarken iedere aangeboden freelance-opdracht van IT-specialisten op prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwsgierig geworden hoe snel wij voor u kunnen bemiddelen? Neem dan contact met ons op.

Duurzame samenwerking

Een duurzame samenwerking is één van de kernwaarden van Personnel Search. Wij focussen op het opbouwen van een goede relatie met onze opdrachtgevers voor de lange termijn.

Vanuit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk vinden wij snel IT-professionals die goed aansluiten bij de waarden en ambities van uw bedrijf. Hierbij gaan we op een transparante manier te werk, zodat u altijd inspraak heeft gedurende het proces. Zo werken we toe naar een resultaat waar alle partijen tevreden over zijn. Bekijk eens onze goede Google reviews en laat u overtuigen. Wij gaan graag voor u aan de slag.

Waarom interim IT-specialisten inhuren via Personnel Search IT Recruitment?

Binnen 24 uur 3 kandidaten voorgesteld

Incl. onboarding kandidaat in uw organisatie

Eigen database van 100.000 CV's

+20 jaar ervaring

Incl. technisch testen

Altijd eerlijk advies

Wat voor IT-specialist zoekt u?

Wij bemiddelen o.a. ambitieuze medior en senior IT-professionals in functies als Back End DeveloperSoftware Engineer, DevOps Engineer, Netwerk Engineer, Technisch Applicatiebeheerder, Office 365 Specialist, Business Intelligence Specialist, Full Stack Developer.NET developerPHP Developer en Software Tester.

Behoefte aan interim IT-specialisten?

Onze ervaren recruitment consultants geven u graag vrijblijvend advies over uw openstaande vacatures. Laat een bericht voor ze achter, dan nemen ze spoedig contact met u op. Of lees meer over onze andere dienstverlening, zoals werving & selectie of executive search en ontdek of onze werkwijze bij u past.

Kies voor interim / freelance
Laat ons u helpen