Exclusieve IT Recruitment

Personnel Search IT Recruitment heeft ruim 22 jaar ervaring met het werven van technisch en hands-on IT personeel voor verscheidende organisaties. Zowel voor medior en senior IT-professionals als (IT)management en directieleden. Dankzij onze werkwijze, waarbij we exclusief werven, eerlijk advies geven en ook kijken naar karakter en organisatiecultuur, zijn we uitgegroeid tot het best beoordeelde IT Recruitment bureau van Nederland.

IT Recruitment in Breda

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda zoeken onze ervaren recruiters wereldwijd naar de meest geschikte IT professionals voor opdrachtgevers, op basis van een freelance constructie of de klassieke werving & selectie. Wij werken met een retainer fee. Dit garandeert onze opdrachtgevers exclusiviteit en commitment en stelt ons in staat met aandacht de beste kandidaten te werven.

Onze Missie & visie

Volledige ontzorging recruitment

Wij ontzorgen u volledig in het recruitment- en sollicitatieproces. U hoeft ons enkel te informeren over de openstaande functie & uw organisatie en uiteindelijk de sollicitatiegesprekken te voeren met de beste kandidaten uit onze shortlist. Alles daar tussenin doen wij voor u.

Omdat wij al onze kandidaten IT technisch testen, kunt u er op vertrouwen dat deze voldoen aan uw gestelde vereisten als het gaat om senioriteit en technische vaardigheden.

Bewezen werkwijze

Vanwege deze werkwijze, waarin snelheid, eerlijk advies en persoonlijke aandacht centraal staan, is Personnel Search IT Recruitment uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare en professionele en gerenommeerde recruitmentbureaus van Nederland.

Dat uit zich o.a. in onze Google reviews. De laatste jaren hebben wij meer dan 220 Google reviews mogen ontvangen, van zowel opdrachtgevers als kandidaten, met een gemiddelde beoordeling van 4,9 uit 5 sterren.

Uw adviseur & partner in IT Recruitment

Bij Personnel Search IT Recruitment hechten we waarde aan een goede langetermijnrelatie met onze opdrachtgevers. Vaak vullen wij meerdere vacatures in voor opdrachtgevers gedurende de jaren. Wij kennen onze opdrachtgevers door en door en weten daarom kandidaten te vinden die technisch het best aansluiten bij de behoeften, en daarnaast ook qua karakter goed passen bij de organisatie en het team.

Ook zijn wij gewaardeerd adviseur voor opdrachtgevers. Wij benchmarken de vacatures altijd op haalbaarheid en geven gedegen advies op basis van de geformuleerde behoeften, uitdagingen en doelstellingen. Dat wordt zeer gewaardeerd. Op deze wijze creëren we een wederzijds langdurig partnership met onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op