Niche IT recruitment

Welkom bij Personnel Search IT Recruitment, opgericht in 2002, marktleider en één van de meest betrouwbare, professionele en gerenommeerde recruitmentbureaus van Nederland. Onze sterke reputatie van professionaliteit en succes is opgebouwd door een elite team van senior IT recruiters. Wij willen het verschil maken, werken snel, professioneel en denken in oplossingen.

Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen ontstaat een basis voor een duurzame relatie en gedeeld succes. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers en werken alleen exclusief. Dit stelt ons in staat om tailormade aandacht en tijd te besteden aan elke opdracht en effectief gebruik te kunnen maken van ons netwerk. Wij bemiddelen HBO IT specialisten met minimaal 4 jaar werkervaring en recruiten wereldwijd.

Marktleider in IT recruitment

Personnel Search IT Recruitment is marktleider op het gebied van IT detachering en werving & selectie. Onze reputatie van high-end dienstverlening hebben wij opgebouwd in de meer dan twintig jaar die wij nu werkzaam zijn binnen deze niche van IT recruitment. Een elite team van senior IT recruiters maakt dag in dag uit het verschil voor onze opdrachtgevers. Wij streven om samen met onze klanten het meest optimale resultaat te behalen. Daarom zoeken wij wereldwijd naar de meest geschikte IT professionals voor onze opdrachtgevers, op basis van deta-vast constructie of de klassieke werving & selectie.

Ons team

Onze recruitment consultants stellen zich graag aan u voor!

Bekijk ons team

Voor wie wij werken

Wij werken voor opdrachtgevers die voor de volle honderd procent de aandacht willen van hun recruitment partner. Die samen willen werken met ervaren recruitment consultants die als geen ander weten welke IT specialist het beste bij ze past. En niet alleen op korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. Onze core business is het bemiddelen van IT specialisten met minimaal 4 jaar werkervaring, die weten wat ze willen en relevante kennis hebben opgedaan in het bedrijfsleven. Daarbij is the world our playground. Wij werven namelijk wereldwijd.

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op