Wij hebben echte IT vacatures voor u!

IT Professional

Wij kennen onze opdrachtgevers door en door. Hun ambities, de bedrijfscultuur en wat zij echt zoeken in een kandidaat. Wij doen een uitvoerige intake met onze klant. Zowel technisch als functioneel. Daarom weten wij zeker dat uw nieuwe baan of opdracht ook écht bij u past.

Geen cowboy verhalen. Eerlijk, transparant daar draait het om. Wij zullen nooit uw CV ergens zomaar aanbieden. Dat doen wij na een gedegen intake gesprek en altijd na uw akkoord. Alleen het beste of niets.

Direct starten?
Upload uw cv
en we gaan voor u
aan de slag!

Bel ons voor meer informatie

Onze werkwijze

Werving & Selectie

Wij zijn 100% gefocust op IT. Wij willen dat de vacature echt bij uw vaardigheden en wensen past. Geen wilde verhalen, maar 100% transparant en eerlijk. Zo werken wij. Alleen het beste of niets.

Uitzenden

Dit is een vorm van dienstverlening waarbij wij IT-personeel aan onze eindklanten ter beschikking stellen. Wij zijn formeel uw werkgever. Alle administratieve handelingen liggen bij ons.

Detachering

Naast werving en selectie leveren wij onze klanten ook tijdelijk extra mankracht door middel van detachering. Wij richten ons hierbij op enterprises en scale ups binnen de tech industrie.

Freelance

Vind uw volgende opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Wij hebben zeer geregeld IT freelance opdrachten beschikbaar. Wij zetten deze dienstverlening in bij niche opdrachten en hanteren alle wettelijke regels die er gelden vanuit de overheid.

Ga aan de slag en groei als IT professional

Wanneer u via Personnel Search IT Recruitment uw nieuwe uitdaging vindt, kunt u er vanuit gaan dat u een baan of opdracht vol uitdaging, werkplezier en groei tegemoet gaat. Wij begeleiden u door alle processen waardoor u zich volledig kunt focussen op uw baan of opdracht. Wij zorgen mits noodzakelijk dat u de juiste opleidingen volgt en de certificering behaalt die nodig is. Wij doen ons werk zodat u uw eigen werkzaamheden kunt doen. Ook hier, alleen het beste of niets.

Daarom kiest u voor
Personnel Search
IT Recruitment

Zeer omvangrijk netwerk

Ruim twintig jaar ervaring

Exclusieve recruitment partner

Ervaren recruitment consultants

Technisch en functioneel testen in eigen beheer

100% ontzorging van opdrachtgever en kandidaat

Maak uw vervolgstap als IT Professional

Een vervolgstap als IT professional maakt u niet zomaar. U wilt in een organisatie terecht komen waar u de ruimte krijgt om uw talenten verder te ontwikkelen. Een bedrijf met potentie en ambities en een bedrijfscultuur waarin u uw thuis voelt. En die bedrijven kennen wij. In meer dan twintig jaar hebben wij een netwerk opgebouwd met de meest uiteenlopende organisaties die vragen naar IT professionals. En wij matchen u heel graag met een van die bedrijven.

Direct starten?
stuur ons een bericht