werving & selectie

Zorgvuldig

Met ons zorgvuldig werving & selectieproces werven wij altijd de beste IT professionals.
Alleen het beste of niets, dat is ons credo.

Alleen het beste of niets!

Wij werven voor u de juiste IT professional. Wanneer u gebruik maakt van onze werving & selectie dienstverlening vinden wij op een efficiënte en snelle manier de beste IT professionals. Sinds onze oprichting in 2002 hebben wij een CV-database kunnen opbouwen met meer dan 100.000 hoog geschoolde IT professionals. Daarnaast hebben wij toegang tot een uitgebreid IT-netwerk.

Maatwerk in recuitment

Onze ervaren recruitment consultants doen er alles aan om efficiënt en transparant te werven. Bij ons geen opgepompte CV's, geen valse beloftes. Wij doen er alles aan een eerlijk werving en selectieproces samen te stellen. Op maakt gemaakt en één die voldoet aan de behoeften van uw organisatie.

Ervaring & Inzicht

Werving & Selectie is meer dan het matchen van klant en kandidaat op de technische vereisten. Het gaat om begrip van cultuur, ontwikkeling van verwachtingen en de juiste professional matchen qua persoonlijkheid. Bij Personnel Search IT Recruitment combineren wij ervaring, inzicht en intuïtie om een concrete, constructieve en creatieve benadering te vormen, zodat wij de juiste professional kunnen aanbieden.

Door middel van een persoonlijk gesprek identificeren wij de specifieke behoeften en maken wij gebruik van onze expertise, technische bekwaamheid en professionele relaties om de best mogelijke optie te vinden. Bij Personnel Search hechten wij veel waarde aan een partnership met onze opdrachtgevers. Wij werken dan ook alleen exclusief en op basis van het retainermodel.

waarom
kiest u voor
personnel search
it recruitment?

Eigen database van 100.000 CV's

Ervaren recruitment consultants

Kwaliteit staat voorop

Zorgvuldig

Bewezen succes

Exclusief voor u

Is dit iets voor uw organisatie?

Onze ervaren consultants gaan graag met u in gesprek.

Direct starten?

stuur ons een bericht