exclusieve werving

werving & selectie

Personnel Search IT Recruitment vindt op een efficiënte en snelle manier de beste IT professionals om in vaste dienst te treden bij uw organisatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Kennis & expertise

In een persoonlijk gesprek identificeren wij de specifieke behoeften en groeiambities van uw organisatie. Vervolgens maken wij gebruik van onze expertise, technische bekwaamheid en professionele relaties om de best mogelijke kandidaten te vinden voor uw vacature.

Eerlijk advies

Ons werving & selectieproces is efficiënt, eerlijk en transparant, zowel voor u als opdrachtgever als voor de kandidaten. Zo kunnen wij maatwerk leveren voor de behoeften en wensen van uw organisatie.

Exclusieve werving

Exclusief werven betekent dat wij kandidaten werven voor specifiek uw vacature. Als wij een kandidaat aan u voorstellen hebben wij deze uitgebreid geïnformeerd over uw organisatie, waar u voor staat, en wat de daadwerkelijke werkzaamheden zijn. De kandidaat weet dus duidelijk voor welke organisatie wij werven.

Onze werkwijze

De kandidaten die wij aan u voorstellen zijn exclusief voor u geworven, hebben het strenge selectieproces doorlopen én zijn door ons technisch getest. Daarmee kunnen we aantonen dat zij daadwerkelijk beschikken over de vereiste technische kennis & vaardigheden. Ook zien en spreken wij elke kandidaat meerdere keren.

waarom
kiest u voor
personnel search
it recruitment?

Eigen database van 100.000 CV's

Werving door gespecialiseerde IT recruiters

Exclusieve werving

Minder interne werkdruk

Volledige ontzorging sollicitatieproces

Kandidaten technisch getest

Wat voor IT professional zoekt u?

Wij bemiddelen o.a. ambitieuze medior en senior IT-professionals in functies als Back End Developer, DevOps Engineer, Netwerk Engineer, Software Engineer, Technisch Applicatiebeheerder, Full Stack Developer, Office 365 Specialist, Business Intelligence Specialist, .NET developerPHP Developer en Tester.

Is dit iets voor uw organisatie?

Onze ervaren consultants gaan graag met u in gesprek. U kunt ook meer lezen over onze andere dienstverlening, zoals freelance of executive search en ontdekken of onze werkwijze bij u past.

Direct starten?
stuur ons een bericht