Vacature

Data Consultant Azure

Als Data Consultant bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) maak jij met jouw tools impact op de economie van Brabant.

Tilburg HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

De BOM is een uitvoeringsinstantie van de Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat. Ondernemerschap is de aanjager voor innovatie. Van duurzame voeding, een gezonde toekomst, klimaat neutrale energie tot de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën. De BOM zorgt dat start-ups die daaraan bijdragen met de juiste ondersteuning en financiering een vliegende start maken. Ook zorgen zij dat bedrijven met internationaliseringsambities deze kunnen waarmaken. Jaarlijks realiseert de BOM impact samen met tientallen ondernemingen.

De functie

Als Data Consultant bij de BOM zorg jij ervoor dat het makkelijker wordt gemaakt om de operationele processen te beheren door middel van automatisering en dashboards. Jij schakelt organisatie breed tussen de teams en doorziet alle flows en processen. Bij de BOM is 'de business' in de lead en op basis daarvan ben jij in staat te bepalen welke tools ingezet moeten worden.

Je weet data te verbinden en zichtbaar te maken voor gebruikers door het creëren van apps, dashboards, tools en slimme integraties. Door jou hoeven ze data maar 1x in te voeren. In je rol is het belangrijk dat je zoekt naar de vraag achter de vraag, alvorens je aan de slag gaat.

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Business Information & Control bestaande uit circa 20 medewerkers verantwoordelijk voor Informatiemanagement, Finance & Control en Facility. Samen vorm je een belangrijk onderdeel van de organisatie

Het profiel

Jij hebt ervaring met het uitvragen van specificaties, deze doorgronden en vertalen naar een passende technische oplossing. Jij kunt de gekozen oplossing ook zelf ontwikkelen en opleveren binnen het Azure platform, Power BI platform en bij voorkeur heb je ervaring met Logic apps. Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden en schroomt niet om pro-actief contact te zoeken met collega's.

Jij beschik dus over:
Minimaal HBO werk- en denkniveau;
Ervaring met ontwikkelen binnen Power BI en het Azure platform (of een vergelijkbare tool);
Kennis en ervaring met Logic Apps is een pré;
Goede beheersing van de Nederlands taal;
Een sterk analytisch vermogen en je ziet waar zaken efficiënter kunnen.

Het aanbod

Voor jouw werk en inzet biedt de BOM het volgende:
Een uitstekend salaris conform jouw kennis en ervaring;
25 vakantiedagen + 12 ADV dagen
Premievrij pensioen
Laptop en iPhone van de zaak
Hybride werken (50-50%)

De BOM is een bedrijvige Brabantse werkgever waar je intensief samenwerkt met professionele collega's en waar je ook op sociaal gebied voldoende opties hebt: tennis, hardlopen, zaalvoetbal, wielrennen en tafeltennis.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Data Analist

's-Gravenhage HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingrediënte...