Vacature

Junior IT Projectmanager Zorg

Als Project manager bij NewCompliance ben je verantwoordelijk voor het managen van de verschillende implementatieprojecten bij ziekenhuizen in Nederland.

's-Gravenhage HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

NewCompliance is wereldwijd één van de koplopers op het gebied van interoperabele IT-platformen. Haar doel is om zorgprofessionals in staat te stellen patiëntenzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, de kwaliteit van de zorg te verbeteren, en tegelijkertijd kosten en procesverspilling te verminderen. Het bedrijf bestaat uit een team van ervaren professionals die uit de eerste hand ervaring hebben met het bouwen en opschalen van digitale gezondheidsoplossingen binnen de gezondheidszorg. 

In de afgelopen 15 jaar is NewCompliance uitgegroeid tot een succesvol merk in de bruikbare medische informatie-industrie, actief in meer dan 35 gezondheidssystemen in Europa en de Verenigde Staten. NewCompliance ondersteunt gerenommeerde partners zoals o.a. Stryker, Philips en Medtronic met haar technologische oplossingen.

De functie

Als Project Manager bewaak je de voortgang van complexe implementatieprojecten, omvang en kosten en brengt verslag uit over de voortgang van de projecten aan klanten en andere belanghebbenden. Daarnaast overleg je met diverse teamleden, zodat deadlines worden gehaald. Je bent verantwoordelijk voor zowel klant als intern lopende projecten. 
Naast project management houd jij je bezig met het ondersteunen van de kwaliteitsmanager en van lopende klantzaken. Dit doe je samen met het team operations.

Het profiel

Jij bent gestructureerd, weet verbindingen te leggen en je kunt uitstekend samenwerken. Je hebt een uitstekend analytisch en probleemoplossend vermogen, je werkt systematisch en planmatig. Je bent de spin in het web om het projectmanagementproces continu te verbeteren. Je definieert en beheert projecten en past ze indien nodig aan. Je stelt de planning, bereid de projectdocumentatie voor, zorgt voor een tijdige projectrapportage en brengt de juiste stakeholders bij elkaar - waar afwijkingen op het plan zijn communiceer en acteer je adequaat. Daarnaast speel je een onmisbare rol voor het opzetten van software binnen ziekenhuizen en het monitoren van eventuele hardware leveringen. 

Je beschikt over het volgende:
Hbo werk- en -denkniveau;
Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
Affiniteit met soft- en hardware en implementatieprojecten;
Affiniteit met de gezondheidszorg is een hele grote pré;
Aantal jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
Kennis van ISO 13485 en ISO 27001/NEN 7510 is een pré.

Het aanbod

NewCompliance biedt het volgende:
Marktconform salaris o.b.v. kennis & ervaring;
32 of 36 uur werken is mogelijk in overleg;
25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek);
Hybride werken (in overleg);
Laptop en VoIP;
Reiskostenvergoeding volgens wettelijke standaard;
Thuiswerkvergoeding;
Pensioenregeling;
Verzorgde (gratis) lunch op kantoor

Meer informatie nodig of direct solliciteren? Neem contact op met Dion Hagenaars van Personnel Search via 0642021480 – 0765205511 - dion@personnelsearch.nl

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Software Development Engineer PLC

RAAMSDONKSVEER HBO

Als Software Development Engineer werk je binnen de afdeling Software Engineering. ...