Vacature

Lead Engineer Controls

RAAMSDONKSVEER HBO

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

CSi in Raamsdonkveer is een dynamische, hands-on, projectgeoriënteerde organisatie die klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan.

De medewerkers zijn teamgerichte, resultaat gedreven professionals met een passie voor onze producten. Iedere medewerker heeft een aandeel in het succes van CSi en wordt gewaardeerd voor zijn of haar gedrevenheid en harde werken. Zij werken met een platte hiërarchische structuur en de informele cultuur zorgt voor een prettige en open werkomgeving. In nieuwe collega’s zoeken ze deze persoonlijke match en het enthousiasme van het werken binnen een internationale omgeving. Iemand die kan omgaan met individuele verantwoordelijkheden en vrijheden.

De functie

Als Lead Engineer Controls begeleid je de software engineering in de definitiefase, engineeringsfase en de realisatiefase tot en met de definitieve inbedrijfsstelling van het project. Je bewaakt, controleert en stuurt de kwaliteit, planning en kosten van de werkzaamheden. Hierbij werk je nauw samen met de System Integrators en de engineers van de overige disciplines.

Naast de externe projecten ondersteun je ook de interne ontwikkeling van de standaard softwareconcepten en verzeker je dat deze concepten worden vastgelegd en geïmplementeerd.

Het profiel

Je hebt een hbo-opleiding op het gebied van industriële automatisering of Software Engineering. Je hebt minimaal 3-6 jaar ervaring in het ontwikkelen en in bedrijfstellen van technische complexe installaties.

Daarnaast vinden we onderstaande ook graag terug op je cv:

Recente werkervaring in een projectorganisatie;
Kennis en ervaring met PLC-software (ABB en TIA-portal);
Kennis en ervaring met Robot-software is een pre;
Kennis van Rockwell, Siemens en servo techniek is een pre;
Je bent in staat je eigen werk en het werk van de software engineers goed te plannen en te organiseren;
Je bent creatief, overtuigend en vindingrijk;
Je bent bereid 30% van je tijd internationaal te reizen.

Het aanbod

Een uitdagende functie bij een innoverend, informeel bedrijf in een internationale werkomgeving met aansprekende klanten en fascinerende technische systemen.

En daarnaast: marktconforme arbeidsvoorwaarden (CAO Metalektro) waaronder minimaal 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, flexibele werktijden waarmee een goede balans tussen werk en privé gecreëerd kan worden. Collectieve ziektekostenverzekering, opleidingsmogelijkheden en goede doorgroeimogelijkheden.

Marc Vermeulen
Managing Director
0646322914 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Data Analist

's-Gravenhage HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingrediënte...