Vacature

Software Developer (Outsystems)

Als Software Developer (Outsystems) bij Superunie speel jij een significante rol in het vereenvoudigen van processen en het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Beesd HBO 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Superunie, een naam die de supermarktconsument niet altijd direct iets zegt. Toch zijn de meeste mensen wel eens in aanraking geweest met hun producten. Als inkoopcollectief voor 10 retailorganisaties (Nettorama/Boni, Boon Food Group, DekaMarkt, Dirk, Hoogvliet, Plus/Coop, Poiesz, Sligro Food Group Nederland, Spar en Vomar) hebben zij namelijk een grote impact op het Nederlandse supermarktlandschap.

 

“Samen staan wij sterk”. Vanuit die gedachte is Superunie meer dan vijfenzestig jaar geleden ontstaan. Als centrale inkooporganisatie vinden ze het belangrijk om een zo goed mogelijke samenwerking op het vlak van inkoop- en backoffice activiteiten te faciliteren. Hierdoor kunnen de 10 aangesloten Retail organisaties de concurrentie aan en de consument bedienen met producten van een goede prijs en kwaliteit. Dit doen ze nu met zo’n 125 collega’s vanuit haar kantoor gevestigd in Beesd.

 

De afdeling ICT bestaat uit 8 medewerkers. Deze afdeling faciliteert de infrastructuur en heeft regie over de ontwikkeling van applicaties en het beheer van informatiesystemen, zodat deze veilig en beschikbaar zijn. Zo ondersteunen ze de bedrijfsprocessen en informatievoorziening van Superunie en haar leden maximaal.

De functie

Als Software Developer (Outsystems) bij Superunie speel jij een significante rol in het vereenvoudigen van processen en het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Je werkt nauw samen met stakeholders om hun behoeften en wensen te begrijpen en te vertalen naar software oplossingen. Je bent in staat om complexe eisen om te zetten in gebruiksvriendelijke en efficiënte software. Je ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt OutSystems applicaties en functionaliteiten in samenwerking met het team. Vanaf het idee tot aan de implementatie zorg je ervoor dat de software voldoet aan de hoogste normen.

 

Samen met je collega Software Tester test je de ontwikkelde software grondig om bugs en storingen te identificeren en op te lossen. Je hebt een kritisch oog voor detail en streeft naar foutloze prestaties.

Het profiel

Jij bezit algemene kennis en ervaring op het gebied van software development, waarbij kennis van Outsystems een pré is. Binnen het ICT team krijg je de gelegenheid om je expertise uit te breiden. Je hebt kennis van database-integraties (Progress Openedge) en het ontwikkelen van webservices en .NET of je wilt deze leren. 

Je leert graag nieuwe technieken en kunt goed zelfstandig werken. Je beschikt over een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent communicatief vaardig, objectief, assertief en kunt goed grenzen bewaken.

 

Tevens beschik jij over:

HBO werk- en denkniveau;

Begrip van ontwikkelingsprocessen met behulp van low-code oplossingen zoals OutSystems;

Kennis van HTML, CSS en/of JavaScript;

Inzicht in bedrijfsprocessen en hoe deze zich verhouden tot Cloud-toepassingen (PaaS/SaaS) en maatwerkapplicaties;

Werkervaring in de retail/FMCG is een pré;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het aanbod

Competitief salaris;

25 vakantiedagen + 6 ATV dagen;

Reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding;

Pensioenregeling;

Hybride werken incl. volledig ingerichte thuiswerkplek.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een: (Senior) Softw...

Data Analist

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingredi&eum...