Vacature

Software Engineer C#.NET

Als Software Engineer bij Netaspect ben je een .NET specialist en werk je in haar professionele omgeving, op een gestructureerde wijze samen met het development team in volle focus aan de geplande werkzaamheden.

Breda HBO Universitair (WO) 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Bij Netaspect werkt een gedreven team van 20 professionals die verzekeringskennis en software technologie slim toepassen om haar klanten een concurrentievoordeel te geven; het steeds kunnen aanpassen van de verzekeringsadministratie. Dit hebben zij bereikt door zich te ontwikkelen naar één van de eerste Microsoft Gold partners die internet portalen realiseerde eind jaren ’90 tot leverancier van het verzekeringsadministratie software platform Certigo. Een krachtige moderne oplossing voor de polisadministratie en de schadeafhandeling bedrijfssoftware.


De functie

Als Software Engineer bij Netaspect ben je een .NET specialist en werk je in haar professionele omgeving, op een gestructureerde wijze samen met het development team in volle focus aan de geplande werkzaamheden.
Je maakt deel uit van een team met specialisten die werken volgens de Agile/SCRUM methodiek. Tijdens een sprint voer je analyses uit, los je bugs op en ontwikkel je nieuwe functionaliteiten. Elke dag overleg je tijdens de daily standup met het team, de architect en de product owner. Gedurende de rest van de dag heb je nauw contact met je collega’s op de werkvloer of via Teams en neem je regelmatig deel aan refinements, sprint planningen, retrospectives en sprint reviews.

De focus ligt op de backend (C# .NET) en werk je sporadisch aan de frontend (ReactJS). Certigo Framework is namelijk tot op heden alleen als on-premise product geleverd. Voor nieuwe klanten bieden zij het SaaS gebaseerde Certigo Platform aan. Het gebruik van Azure infrastructuur, de nieuwe software development mogelijkheden en het steeds meer Azure native maken van haar software is daarom een groeiend onderdeel van het werk.

Werkwijze en cultuur
Netaspect kent een agile werkwijze waarbij zij de Certigo Framework product backlog steeds iteratief bijwerken en herschikken.
In het product development team is er een gemixte senioriteit, waarin er ruimte is voor coaching van minder ervaren collega’s en om te leren van elkaar. Ieders inbreng bij de refinements en andere overleggen wordt gezocht en gewaardeerd. Het geeft namelijk veel voldoening om langdurig betrokken te zijn bij je ‘eigen’ software product.

Het profiel

HBO /WO werk- en denkniveau;
Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als .NET Software Engineer in teamverband;
Bij voorkeur sterke kennis van het .NET framework en aanverwante technieken (zoals bijvoorbeeld Microsoft SQL server);
Het is een pré als je al kennis hebt van Microsoft Azure, Automation, ReactJS;
Interesse in of al kennis van complexere (verzekeringen) bedrijfsprocessen;
Je bent in staat om buiten het creëren van oplossingen voor concrete problemen, vooral ook onderliggende problemen daadwerkelijk te onderzoeken/analyseren;
In staat om in een Agile omgeving te werken en kan goed omgaan met veranderingen en tegenslagen

Het aanbod

Marktconformsalaris tussen de €4000,- en €6000,- bruto per maand;
Persoonlijk Pluralsight account waarmee je je ICT kennis kunt verbreden en verdiepen;
Hybride werken 3 dagen op kantoor versus 2 dagen thuis.Hiervoor ontvang je dan een vaste remote werken vergoeding van €40,- per maand;
Pensioenregeling: 4% van pensioengevend bedrag betaald door Netaspect; eigen bijdrage kan ook, waarbij tot € 525,- per jaar door Netaspect wordt gematched; een optionele nabestaandenpensioen regeling is beschikbaar;
Netaspect betaalt de WGA WIA verzekering voor elke medewerker;
Reiskostenvergoeding;
Winstdeling regeling waarbij tot 10% van het jaarinkomen te verdienen is;
Mogelijkheid om tot 10 dagen per jaar onbetaald verlof op te nemen;
Internetkosten vergoeding van € 27,50 netto per maand.

Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een: (Senior) Softw...

Data Analist

Den Haag HBO Universitair (WO) 40 Uur

Een gloednieuwe rol binnen NBTC, veel vrijheid en volop impact: dat zijn de ingredi&eum...