Vacature

Symfony (PHP) Developer

Wil jij actief bijdragen aan ingrijpende innovaties en het oplossen van uitdagingen in de zorg, waaronder cliëntenstops, personeelstekorten en betaalbaarheid? Ben jij een ervaren Symfony Developer die energie krijgt van het ontwikkelen van nieuwe softwarefeatures en het optimaliseren van het DevOps proces? Lees dan snel verder!

Rijswijk HBO 40 Uur

Ben je geïnteresseerd?

Direct solliciteren

De organisatie

Medido is de toonaangevende leverancier van medicatiemanagement in zowel Nederland als Scandinavië. Haar dienstverlening stelt duizenden mensen die medicatie nodig hebben in staat om ondersteuning te krijgen bij het juiste gebruik van medicatie met behulp van haar automatische medicijndispenser. Hiermee verbeteren en vergroten zij de patiëntveiligheid en therapietrouw. Medido helpt cliënten daar waar ze het liefst oud worden, zelfstandig in hun eigen huis. Hierdoor dragen zij bij aan het verlagen van de druk op de thuiszorg, zodat deze zich kan richten op meer complexe zorg. Zij leveren haar diensten samen met zorgorganisaties, apothekers, voorverpakkers, zorgcentrales en andere ketenpartners. Medido maakt deel uit van de Evondos Group.

De functie

Als Symfony Developer word je onderdeel van het Cloud team dat verantwoordelijk is voor het Cloud platform. Dit Cloud team is het hart van de organisatie en is verantwoordelijk voor haar operationele bedrijfsvoering en daarmee voor tienduizenden medicatie uitgiften per dag. Het Cloud team werkt volgens de Agile principes en bestaat uit 8 developers waarmee je nauw samenwerkt. Binnen het team is er veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Voor deze functie kom je te werken binnen het Information Technology team bij haar vestiging in Rijswijk of Zwolle; afhankelijk van jouw voorkeur.

Dit zijn de werkzaamheden:
Je werkt in het scrum ontwikkelteam, waarmee je dagelijks contact hebt. De werkzaamheden zullen verdeeld zijn in software ontwikkeling en operationele taken. De software ontwikkelingen richten zich op het optimaliseren van de processen rondom medicatie uitgiften van de Medido dispensers. Jij levert een belangrijke bijdrage aan deze optimalisatie door oplossingen uit te werken en te ontwikkelen.

De Cloud waar je in gaat werken, bestaat uit verschillende microservices. Afhankelijk van waar op de wereld deze uitgerold worden, kunnen de onderdelen hierin verschillen (bijvoorbeeld in verband met AVG). Binnen Medido worden nog virtual machines met Linux gebruikt. Daarnaast draait ook al een groot gedeelte in Kubernetes. In de nabije toekomst willen zij dit verder migreren naar de public cloud. Daar ga jij als ervaren ontwikkelaar met DevOps capaciteiten natuurlijk een sterke bijdrage aan leveren.

Het profiel

Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring met het ontwikkelen van software volgens het Symfony framework;
Je hebt kennis en ervaring met Linux, MariaDB en RabbitMQ;
Je hebt kennis en ervaring met Docker, Kubernetes en Ansible;
Je bent bekend met continuous integration en continuos deployment;
Je werkt volgens Clean Code principes;
Je bent leergierig en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van DevOps.


Het aanbod

Een mooi salaris. Voor deze functie tussen de € 4.500 en € 6.000 bruto per maand op basis van 40 uur per week;
Een goede pensioenvoorziening. 
25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week;
Zij zorgen voor alle tools die je nodig hebt;
Voldoende doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen binnen de organisatie;
De werkdagen en werktijden zijn in overleg in te vullen en hybride werken is mogelijk.


Dion Hagenaars
Operations Manager
0642021480 Stuur een e-mail
Direct solliciteren?
Stuur ons een bericht

Meer vacatures

Senior Software Engineer

Drunen HBO 40 Uur

Voor Van Beek zijn wij wegens uitbreiding van het team op zoek naar een:(Senior) Softwa...

Software Development Engineer PLC

RAAMSDONKSVEER HBO

Als Software Development Engineer werk je binnen de afdeling Software Engineering. ...