Heeft u een IT of ICT vacature?

Wij kunnen u helpen. 22 jaar ervaring in IT recruitment. Groot netwerk met IT en ICT professionals. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend te sparren en de mogelijkheden te verkennen.

Verken de mogelijkheden

Ontdek onze onderscheidende werkwijze en neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze experts. Bel 076-5205511 of mail naar info@personnelsearch.nl. Via het contactformulier kunt u ook een vacature uploaden. 

Snel en efficiënt uw vacature ingevuld

Personnel Search IT recruitment is al meer dan 20 jaar actief in de IT en ICT wereld. Hierdoor hebben wij brede ervaring met het invullen van IT vacatures. Wij vinden het belangrijk dat uw vacature passend wordt ingevuld. Daarbij houden wij uw bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van uw nieuwe IT professional in het oog. Wij gaan voor een 100% match én voor een lange termijn win-win situatie. Alleen wanneer u en de sollicitant tevreden zijn, zijn wij pas tevreden. 

Wij komen graag in contact met u om vrijblijvend te onderzoeken of Personnnel Search iets voor u kan betekenen. Bel of mail gerust.

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op