Wij zijn een bedrijf

en zoeken een it-professional

WIJ ZIJN ER OM OPDRACHTGEVERS & IT PROFESSIONALS VOLLEDIG TE ONTZORGEN.

Oftewel de manier waarop wij keer op keer onze vacatures van opdrachtgevers weten te matchen aan de beste IT-specialisten. Wij gaan zeer gestructureerd en doelgericht aan het werk met altijd dezelfde stip op de horizon.
Een meer dan tevreden opdrachtgever en IT professional die met veel plezier aan zijn of haar nieuwe uitdaging werkt. Alleen het beste of niets!

Marktleider in IT Recruitment

Opgericht in 2002, marktleider en één van de meest betrouwbare & professionele recruitment bureaus van Nederland. Onze sterke reputatie van professionaliteit en succes is opgebouwd door een elite team van senior recruiters. Wij willen het verschil maken, werken snel, professioneel en denken in oplossingen.

Scherp houden

Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen ontstaat een basis voor een duurzame relatie en gedeeld succes. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers en werken alleen exclusief. Dit stelt ons in staat om tailormade aandacht en tijd te besteden aan elke opdracht en effectief gebruik te kunnen maken van ons netwerk. Wij bemiddelen HBO geschoolde IT-specialisten met minimaal 4 jaar werkervaring en recruiten wereldwijd.
Daarnaast ontzorgen wij het gehele recruitment proces volledig. Wij fungeren als verlengstuk van uw organisatie en werken met naam en toenaam.

Geïnteresseerd?

neem contact met ons op