Front & back end ontwikkeling

Full Stack Developer gezocht?

Zoekt u een full stack developer om uw website of applicatie verder door te ontwikkelen? Behoefte aan HBO geschoolde full stack ontwikkelaars die zowel aan de back end als front end kunnen werken?

Heeft u echter zelf geen tijd of onvoldoende resources om full stack developers te zoeken en blijft de vacature (te) lang open staan? Wij kunnen u helpen. Personnel Search IT Recruitment is het best beoordeelde IT Recruitment bureau van Nederland en heeft ruim 20 jaar ervaring met het werven van kandidaten voor lastig in te vullen IT vacatures.

Wij specialiseren ons in HBO/WO geschoolde technische en hands-on IT professionals, waaronder full stack developers, en hebben daarbij aandacht voor zowel technische skills als persoonlijkheid. Zo zorgen wij voor een passende match en hoge retentie.

Full stack developers detacheren of detavast

Detavast is een combinatie van detachering en werving & selectie. Het eerste jaar wordt de full stack developer vanuit Personnel Search gedetacheerd, daarna kunt u de kandidaat kosteloos bij u in vaste dienst nemen.

Bij detavast is er geen werkgeversrisico. U kunt de kosten spreiden en beschikt ook over een lange beoordelingsperiode voor de kandidaat op uw payroll komt. Vanwege deze voordelen kiezen steeds meer opdrachtgevers voor de detavast constructie. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de reguliere detachering van full stack developers als dat beter past bij uw behoeften en groeiambities.

Geïnteresseerd in detavast voor uw nieuwe full stack developer? We gaan graag met u in gesprek.

Werving & selectie full stack developers

Ons werving & selectieproces is efficiënt, eerlijk en transparant voor alle betrokkenen. Alle full stack developers die wij aan u voorstellen hebben ons strenge selectieproces doorlopen én zijn door ons technisch getest. Daarmee kunnen we aantoonbaar maken dat de zij daadwerkelijk beschikken over de vereiste technische kennis en vaardigheden die uw organisatie nodig heeft.

Wilt u ervaren full stack developers direct bij u in vaste dienst nemen? We bespreken uw wensen en behoeften graag in een kennismakingsgesprek.

Freelance Full Stack Developer inhuren

Heeft u een ervaren full stack ontwikkelaar nodig voor specifieke projecten of kortlopende opdrachten? Via Personnel Search kunt u snel freelance full stack ontwikkelaars inhuren voor uw project. Wij zoeken op dezelfde wijze als bij Werving & Selectie en Detavast naar ervaren en HBO+ geschoolde full stack developers met de juiste kennis, ervaring en specialisaties om uw project tot een goed einde te brengen.

Meer weten? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Ik zoek full stack vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan als full stack ontwikkelaar? Bekijk hier ons overzicht met full stack vacatures.

Daarom kiest u voor Personnel Search IT Recruitment

Ruim twintig jaar ervaring

Exclusieve recruitment partner

100% ontzorging van opdrachtgever en kandidaat

Technisch en functioneel testen in eigen beheer

Expert in internationaal werven

Transparant en eerlijk

Over Personnel Search

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda zoeken onze ervaren recruiters wereldwijd naar o.a. de meest geschikte full stack developers voor opdrachtgevers, op basis van een detavast constructie of de klassieke werving & selectie. Daarbij werken wij met een retainer fee - dat garandeert onze opdrachtgevers exclusiviteit en commitment en daarom kunnen wij zorgvuldig de beste full stack ontwikkelaars werven.

Vanwege deze werkwijze, waarin snelheid, eerlijk advies en persoonlijke aandacht centraal staan, is Personnel Search IT Recruitment uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare, professionele en gerenommeerde recruitmentbureaus van Nederland.

Full Stack Developer nodig?
Neem direct contact met ons op!