Headhunting

Echt een partner

Onze executive search methode, ook wel headhunting genoemd, heeft een hoge en duurzamere kans op succes. Dat is een feit. Headhunting word vaak geassocieerd met mannen in grijze krijtstreep pakken die een advertentie plaatsen en vooral afwachten. Bij ons heet dat ‘post & pray’. Daar doen wij niet aan. Een succesvolle headhunter vraagt, vindt, werkt met de nieuwste technologie en bemiddelt zo de best beschikbare kandidaat in de markt. De succesfactor van onze methode? Onze geïntegreerde executive search aanpak is mensgericht én DNA gedreven.

Alleen het beste of niets!

Met meer dan 24 jaar succesvol ervaring is Marc Vermeulen een ervaren IT headhunter te noemen die met een frisse en vooruitstrevende aanpak voor u de allerbeste kandidaat zal werven. Tijdens het eerste gesprek bepaalt u samen met ons de belangrijkste knock-out criteria en geven wij u gelijk een antwoord op de meest gestelde vragen. Daarna schrijven wij voor u het functieprofiel. Daar zullen wij in de regel niet mee gaan adverteren, maar is puur bedoelt om te sturen naar geschikte kandidaten.

Bij ontvangen van uw akkoord op het functieprofiel en ontvangst van alle overige zaken die van belang zijn als beloning, locatie, team grote, hoeveel direct reports etc. zullen wij met de werving starten. Wij houden u regelmatig op de hoogte over de gang van zaken, gaan van long-list naar short-list en zullen altijd bij de kandidaten op de short list zowel een IT technisch als persoonlijk assessment afnemen.

Onboarding

Onboarding, ook daar zijn we sterk in. Marc Vermeulen richt zich bij bemiddeling op het lange termijn succes van de nieuw aangestelde manager. Daarom is onboarding gedurende het eerste jaar van het nieuwe dienstverband standaard. Daarmee onboarden wij de kandidaat in de organisatie en de organisatie in de kandidaat. Voor kandidaten buiten Nederland regelen wij alles. Van een woning tot scholing van de kinderen, BSN nummer etc.

Wij ontzorgen volledig, zo kan de nieuwe manager zich volledig focussen op zijn of haar taken. Ook hier, alleen het beste of niets!

 

waarom
kiest u voor
ons als headhunter?

24 jaar ervaring

Aanzienlijk netwerk op C-level

Pragmatisch & doelgericht

In huis assessment

Volledige ontzorging voor zowel opdrachtgever als kandidaat

Wij werven wereldwijd

is dit iets voor uw organisatie?

Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Direct starten?

stuur ons een bericht