versterk development team

.NET Developer gezocht?

Zoekt u een .NET developer om uw website of applicatie verder door te ontwikkelen? Behoefte aan HBO geschoolde .NET ontwikkelaars die ervaring hebben met C#, Angular, Sitecore, Azure, ASP.NET, SQL, MVC, HTML, Javascript of CSS?

Heeft u echter zelf geen tijd of onvoldoende resources om .NET developers te zoeken en blijft de vacature (te) lang open staan? Wij kunnen u hierbij helpen. Personnel Search IT Recruitment is het best beoordeelde IT Recruitment bureau van Nederland en heeft ruim 20 jaar ervaring met het werven van kandidaten voor diverse IT vacatures.

Wij specialiseren ons in HBO/WO geschoolde technische en hands-on IT professionals, waaronder .NET developers, en hebben daarbij aandacht voor zowel technische skills als persoonlijkheid. Zo zorgen wij voor een goed passende match en hoge retentie.

.NET developers detacheren of detavast

Detavast is een combinatie van detachering en werving & selectie. Het eerste jaar wordt de .NET developer vanuit Personnel Search gedetacheerd, daarna kunt u de kandidaat kosteloos bij u in vaste dienst nemen.

Bij detavast is er geen werkgeversrisico. U kunt de kosten spreiden en beschikt ook over een lange beoordelingsperiode voor de kandidaat op uw payroll komt. Vanwege deze voordelen kiezen steeds meer opdrachtgevers voor de detavast constructie. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de reguliere detachering van .NET developers als dat beter past bij uw behoeften en groeiambities.

Geïnteresseerd in detavast voor uw nieuwe .NET developer? We gaan graag met u in gesprek.

Werving & selectie van .NET developers

Ons werving & selectieproces is efficiënt, eerlijk en transparant voor alle betrokkenen. Alle .NET developers die wij aan u voorstellen hebben ons strenge selectieproces doorlopen én zijn door ons technisch getest. Daarmee kunnen we aantoonbaar maken dat de zij daadwerkelijk beschikken over de vereiste technische kennis en vaardigheden die uw organisatie nodig heeft.

Wilt u ervaren .NET developers direct bij u in vaste dienst nemen? We bespreken uw wensen en behoeften graag in een kennismakingsgesprek.

Freelance .NET Developer inhuren

Heeft u een ervaren .NET ontwikkelaar nodig voor specifieke projecten of kortlopende opdrachten? Via Personnel Search kunt u snel freelance .NET ontwikkelaars inhuren voor uw project. Wij zoeken op dezelfde wijze als bij Werving & Selectie en Detavast naar ervaren en HBO+ geschoolde .NET developers met de juiste kennis, ervaring en specialisaties om uw project tot een goed einde te brengen.

Meer weten? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek.

Ik zoek .NET vacatures

Op zoek naar een nieuwe baan als .NET ontwikkelaar? Bekijk hier ons overzicht met .NET vacatures.

WAAROM WIJ UW .NET VACATURE WEL INVULLEN

Ruim twintig jaar ervaring

Exclusieve recruitment partner

100% ontzorging van opdrachtgever en kandidaat

Technisch en functioneel testen in eigen beheer

Expert in internationaal werven

Transparant & eerlijk

Over Personnel Search IT Recruitment

Vanuit ons hoofdkantoor in Breda zoeken onze ervaren recruiters wereldwijd naar de meest geschikte .NET developers voor opdrachtgevers, op basis van een detavast constructie of de klassieke werving & selectie. Daarbij werken wij met een retainer fee - dat garandeert onze opdrachtgevers exclusiviteit en commitment en daarom kunnen wij zorgvuldig de beste .NET ontwikkelaars werven.

Vanwege deze werkwijze, waarin snelheid, eerlijk advies en persoonlijke aandacht centraal staan, is Personnel Search IT Recruitment uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare, professionele en gerenommeerde recruitmentbureaus van Nederland.

.NET Developer nodig?
Neem direct contact met ons op!